У чому мати народила. Дочка Успенської спровокувала скандал фотографією

"Королева російського шансону " Любов Успенська часто любила виділятися своїми вчинками. Цю рису від неї успадкувала і дочка артистки Тетяна Плаксина.

В останній день навколо однієї з фотографій Тетяни розгорілися бурхливі обговорення. Там Тетяна позує в топі і коротких шортах. На думку фанатів, це занадто зухвало від дочки зірки такого рівня, і “А ось Успенська собі такого не дозволяла “.

https://www.instagram.com/p/CD37yV7nVPf/?utm_source=ig_embed

Крім того, Тетяна Плаксина вплуталася в неприємну історію з американською поліцією, яку викликали сусіди, щоб поскаржитися на те, що Тетяна загоряє на балконі в не зовсім пристойному вигляді.

Дочку Успенської ледь не забрали до відділку через занадто відкриті частини тіла

Згодом Плаксина гнівно прокоментувала події на своїй сторінці в Instagram. Вона назвала сусідів «збоченцями» і здивувалася, про яку свободу в США може йти мова, якщо люди «бояться жіночого тіла у себе на балконі».

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.