Фанати Лізи Галкіної показали, як вона буде виглядати в 16 років – краса невимовна (ФОТО в статті)

Комп'ютерна програма показала, що з Лізи Галкіної вийде дуже красива дівчина всього через 10 років.

Останнім часом величезну популярність в мережі отримало «пустощі» з додатками по зміні та адаптації осіб: серед функцій таких програм є омолодження або зістаривання фотографії, комбінація двох людей для отримання зовнішності можливого дитини тощо. Фанати знаменитостей виставляють в соціальних мережах результати своїх робіт і обмінюються думками, у кого б вийшли найкрасивіші діти. Не оминув цей тренд і російський сегмент естради.

Ліза Галкіна
Ліза Галкіна

Зараз у відомої співачки Алли Пугачової і гумориста Максима Галкіна підростають двоє дітей, народжених за допомогою сурогатної матері: дочка Ліза і син Гаррі. У обох малюків вже є свої шанувальники, які очікують від майбутніх зірок такого ж успіху, як у батьків. Тому серед фанатів підростаючого покоління російського шоу-бізнесу хтось теж спробував перевірити, чи виросте Ліза Галкіна такою ж красунею, як мама.

Ліза Галкіна сьогодні
Ліза Галкіна сьогодні

Відповідь – так, з Лізи вийде дуже красива дівчина всього через 10 років.

Ліза Галкіна в майбутньому
Ліза Галкіна в майбутньому

Популярність і увагу до дівчинки виросло через її недавнього участі в модному показі – Ліза пройшлася по подіуму майже так само елегантно і професійно, як дорослі моделі. Глядачі у захваті від участі дівчинки на показі і пророкують їй тепер чудове майбутнє в модельному бізнесі. Так що можна сміливо говорити, що перше дефіле Лізи Галкіної було успішним.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.