(ВІДЕО) Актор “Квартал 95 ” змінив стать: “Мене рве вже третій день “

Відомий український гуморист Юрій Ткач, який є актором шоу "Квартал 95 ", "Одного разу під Полтавою ", суддею "Розсміши смішного " і "Ліга сміху ", вирішив приміряти на себе образ улюблениці публіки Тіни Кароль.

У себе в Інстаграм він опублікував відповідне відео, де замість обличчя Тіни Кароль в її кліпі “Вабити ” обличчя Юрія Ткача. Мабуть, нове амплуа настільки розсмішило коміка, адже він занадто емоційно підписав: “Мене рве ця штука вже третій день. Психанув “.

Відзначимо, Юрій Ткач прийшов в Квартал 95 після відходу Володимира Зеленського в політику. Сам актор родом з Дніпропетровської області. У КВК Юра грав ще зі студентських років, хлопець завжди хотів в театральний, а ось батьки бачили його то конструктором-механіком, то фінансистом. Тому Ткач отримав дві вищі освіти – одну для мами, і одну для тата. А потім нарешті зайнявся улюбленою справою. Зараз він один з найвідоміших гумористів України в гумористичному жанрі. Також Юрій є активним користувачем соціальної мережі Інстаграм, куди регулярно публікує свої жарти і бекстейдж зі зйомок.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.