Харламов показав своїх дітей від Анджеліни Джолі та Ірини Шейк – Асмус випала в осад

Виявляється, полуразведенний Гарік Харламов не такий вже святенник. І цьому є документальні підтвердження - він сам у всьому зізнався на своїй сторінці в Інстаграмі.

Останнім часом Крістіна Асмус і Гарік Харламов буквально змагаються один з одним на стоіх сторінках в соцмережах, хто кого болючіше і смішніше вколе.

Те Асмус написала, що поїхала в Генеджик на місяць з кавалером, а дочку зіпхнули таткові. То Гарік виставив фото нареченої з передачі “Давай одружимося ” і підписав “придивляюся “.

А тут взагалі його понесло. Взяв відому комп’ютерну програму і змоделював, які б були у нього діти з актрисою Анджеліною Джолі і моделлю Іриною Шейк. Ось такі б вийшли:

Гарік Харламов і Анджеліна Джолі
Гарік Харламов і Анджеліна Джолі
Гарік Харламов і Ірина Шейк
Гарік Харламов і Ірина Шейк

Але гуморист Харламов на цьому не зупинився і вирішив приколотися над комп’ютерною програмою і своїми друзями, які б вийшли у нього діти з Гошею Куценко та Тимуром Батрутдінова.

Гарік Харламов з Гошею Куценко
Гарік Харламов з Гошею Куценко
Гарік Харламов з Тимуром Батрутдінова
Гарік Харламов з Тимуром Батрутдінова

Ну і наостанок Гарік зовсім жорстко пожартував і уявив собі будь-які були діти з Ларисою Гузеевой (у них давні розбирання).

Гарік Харламов з Ларисою Гузеевой
Гарік Харламов з Ларисою Гузеевой

Шанувальникам жарт дуже сподобалася.

 

Схожі статті

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.