Ольга Сумська відзначає день народження на шикарному курорті в колі сім’ї: актрисі виповнилося 54 (Фото)

Сьогодні, 22 серпня, українська актриса Ольга Сумська відзначає день народження. Кінозірці виповнюється 54, з чим її першими привітали найближчі — чоловік і дочка.

На честь свята іменинниця вирішила влаштувати собі відпустку і в компанії чоловіка Віталія Борисюка з їх спадкоємицею Ганною вирушила до Єгипту. Знамените сімейство відпочиває в п’ятизірковому готелі Rixos Premium Seagate, де тиждень на трьох обійдеться приблизно в 123 тисячі гривень або 4,5 тисячі доларів.

Семья Ольги Сумской
Сім’я Ольги Сумської

Ранок Ольги почався як не можна краще — відпочивши після дороги, головна винуватиця свята прокинулася і показала шикарний вид з вікна. Коханий тим часом підготувався і заспівав вітальну пісню для дружини, весь усипаний святковим конфетті.

Як сказала сама актриса: «Про такий день народження можна тільки мріяти» і з нею важко не погодитися.

Сумську вже привітали Катерина Бужинська, Наталя Денисенко, Олександр Суханов і безліч шанувальників її творчості. Але день тільки починається, так що на цьому привітання не закінчуються.

Народилася і виросла артистка в родині акторів у Львові. Її батьки працювали в театрі, тому вони з сестрою Наталією часто там бували. Не виключено, що саме завдяки цьому Ользі так полюбилася творчість і вона пішла по стопах матері з батьком, адже все дитинство героїня статті провела за кулісами.

Ольга Сумская в молодости
Ольга Сумська в молодості

Перша поява Сумської на сцені відбулося, коли їй було всього 5 років, а на телеекранах вона постала в 17, виконавши відразу дві ролі в «Вечорах на хуторі біля Диканьки».

Тепер вже заслужена артистка України завжди бачила своє майбутнє пов’язаним тільки з акторством і не прогадала. Велику популярність Ользі принесла «Роксолана» ще в далекому 1997-му, але вона дуже затребувана і в сучасному українському кінематографі.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.