62-річна мама Балана оголилася і приголомшила публіку: з Тіною Кароль не зрівняється

Українська публіка впевнена, що між Тіною і Даном є любовний зв'язок. Можливі свекруха і невістка вже знайомі, а шанувальники регулярно сперечаються, хто ж з них красивіше. На новому фото 62-річна мама Балана оголилася, чим забезпечила перевагу в свою сторону.

Людмила є досить активним користувачем Instagram, де регулярно ділиться з підписниками моментами з життя. На цей раз співачка з’явилася в дуже ніжному образі — в стильному платті гірчичного кольору в горошок зі спущеними плечима.

Підписала цей знімок героїня статті по-філософськи: «Одне — дерево щастя, інше — дерево смутку. Яке будеш поливати, такі плоди і будеш їсти».

Коментатори тут же обсипали Людмилу безліччю компліментів, причому вони стосуються не тільки зовнішності, але і її мудрості:

  • «Неймовірна і така мудра»;
  • «Мама Люда, ви як промінчик сонця — обігрієте всіх. Ви дуже красива і світла жінка»;
  • «Неземна красуня»;
  • «Чарівна Людмила і такі правильні слова»;
  • «Жовтий колір вам дуже йде».

Це найменша частина приємних слів на адресу мами Дана, з якими важко не погодитися.

Людмила Балан
Людмила Балан

А недавно вона поділилася відео зі свята, що нагадує весілля. На тому ролику ймовірна свекруха Тіни Кароль танцює і співає в оточенні гостей, спровокувавши тим самим нову хвилю домислів, пов’язаних з відносинами її сина.

Варто сказати, що передбачуваний роман між українською співачкою і молдавським співаком почався з часів їх спільної участі в «Голосі країни». Там же Людмила натякнула на те, що скоро відбудеться щось по-справжньому особливе, адже вона вже навіть підготувала весільну пісню. Легко здогадатися, що мова йде про весілля Тіни і Дана.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Фанати просто згорають від нетерпіння і чекають не дочекаються, коли ж пара вже відкрито заявить про свої стосунки, так що інтрига наростає з кожним днем.

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.