55-річна Таїсія Повалій переборщила з пластикою: тепер обличчя як у Пугачової (Фото)

Українська співачка Таїсія Повалій переборщила з пластикою. Шанувальники не оцінили нову зовнішність 55-річної зірки, порівнявши її з Аллою Пугачовою, яка вічно молодиться.

Користувачі мережі вже давно звернули увагу на те, що народна артистка України пристрастилася до уколів краси і до пластичних операцій. Зрозуміло, що все це вона робить заради збереження молодості і критика публіки її не зупиняє.

Після численних втручань фанати навіть перестали впізнавати Таїсію. Ось, наприклад, на одному з недавніх фото вона позує на тлі мальовничого саду з червоною хусткою на голові.

Більшість коментаторів обурені такими разючими змінами у зовнішності:

  • «Це просто жах, інша людина… Ви самі себе в дзеркалі впізнаєте?»;
  • «Дуже змінилася Таїсія, не зрозумію тільки в який бік, але не те, що раніше було…»;
  • «Все сумно»;
  • «На себе не схожа»;
  • «Що ви зробили зі своїм обличчям?»;
  • «На жаль, десь поділася ваша природна краса. Трохи перестаралися з ботоксом».

Сама співачка не відповідає на подібні випади в свою сторону і продовжує удосконалюватися далі. При цьому вірні шанувальники продовжують обсипати зірку компліментами і називають її красивою, прекрасною і чарівною.

Хтось навіть встав на захист Таїсії і звинувачує злостивців в тому, що артистку судять не по творчості, а по зовнішності.

Таисия Повалий тогда и сейчас
Таїсія Повалій тоді і зараз

Варто сказати, що одного разу через ін’єкції краси героїня статті ледь не втратила голос:

«Роки йдуть, хочеться, щоб зморшок було поменше. Стала вдаватися до уколів ботоксу, щоб виглядати молодше, але треба знати міру. Я в якийсь момент так себе обколола, що потягнула всі м’язи. Співала пісню і відчуваю, що високі ноти взяти не можу — тримає шия », — розповіла Таїсія в одному зі своїх інтерв’ю.

Повалий об уколах красоты
Повалій про уколи краси

З тих самих пір знаменитість обережніше підходить до омолодження.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.