Леся Никитюк своїм виглядом розполохала всіх ворон в окрузі, обросла волоссям, наїла пузо і втратила голову (фотопідтвердження)

Невгамовна Леся Никитюк не перестає нас дивувати своїми витівками. На цей раз вона перелякала і людей, і природу.

Наша ведуча-гумористка Леся Никитюк написала в Інстаграме, що зйомки шоу Le Маршрутка завершені. У її групи зараз невеличкий перепочинок в Коблево, а потім вони повернуться до Києва – готувати випуски для швидкого показу на Новому каналі.

І Леся б була Леся, якби і з цього не зробила смішне шоу.

Спочатку вона вранці зробила маску для обличчя – хоче бути красива.

Леся Никитюк в масці
Леся Никитюк в масці

А потім вирішила вийти на балкон свого номера. І тут же всі ворони з навколишніх дерев з каркання злетіли і помчали за горизонт – подалі від такої “краси “.

Леся на балконі номера
Леся на балконі номера

Потім вона розповіла, як її чудово провела робоче відрядження по Україні – всюди зустрічали на ура, годували різною смакотою до відвалу. І в підтвердження показала, яке конкретне пузо нала за цей час.

Леся Никитюк з пузом
Леся Никитюк з пузом

Правда, в кадр потрапили і її волохаті ноги, але ми простимо таку хибу – по українських містах і селах епіляцію робити ніде. Повернеться до Києва і виправить становище.

А наостанок сталося зовсім непоправне – Леся втратила голову! Або навпаки – голова втратила Лесю. Коротше – вирішуйте самі, хто кого втратив.

Задоволена голова Лесі Никитюк
Задоволена голова Лесі Никитюк

Сподіваємося, що вона сама таки розбереться зі своїми головами і ногами, а нам ніколи. Ми будемо чекати нових повідомлень від неї.

 

 

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.