«Жінка в соку!». 52-річна Аліка Смєхова показала пишні форми на яхті

52 роки - найкращий час, щоб навчитися користуватися Інстаграмом, підкорювати моря і кататися на яхті. У цьому впевнена і знаменитість Аліка Смєхова, яка публікує чудові знімки з відпочинку.

Як відомо, зараз, в кінці літа, російська актриса і співачка насолоджується заслуженим відпочинком. Вирішила відправитися для відпочинку вона ближче до моря. Цим і похвалилася. А ще – не упустила можливості покататися на яхті.

Представилася шанувальникам у всій красі: Аліка Смєхова без макіяжу і складних зачісок, в звичайному одязі і без фільтрів

 

Позує в білому купальному костюмі Смєхова як професійна модель. Її легкий літній образ доповнила білосніжна косинка. Шанувальники красуні ахнули, побачивши даний кадр. «Аліка, яка ж ви ладненько», «Шикарна жінка», «Ніжки пухкенькі», «Я б не наважилася на таке», «На носочки встали, щоб стрункішою здаватися?», «Ви у відмінній формі», «Дуже симпатична» , «Молодець, Аліка. Так тримати », – написали передплатники Аліки.

 

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.