Жіноча «дружба» поза екраном: актриси, які ненавидять один одного в житті

Деяким артистам доводиться зображати дружбу перед камерою з тими, кого в житті вони не можуть терпіти. Хто ці - зіркові "подружки", читайте в нашому матеріалі.

Сара Джессіка Паркер і Кім Кетролл

У лютому 2004 року команда серіала “Секс і місто” готувалася до початку роботи над першою частиною повнометражного фільму . Але старт процесу довелося відкласти, тому що Кім Кетролл посварилася з іншими трьома актрисами після того, як попросила збільшити гонорар.

На церемонії вручення Emmy Awards Сара Джессіка Паркер, Сінтія Ніксон і Крістін Девіс демонстративно позували на камеру без Кім. Ми професійні актриси, і у кожної своє життя, – заявила тоді актриса Кетрол. Однак Сара Джессіка Паркер ці слова не підтвердила. Вона сказала, що хотіла б бачити Кім частіше, але у неї  – інші пріоритети. До речі, зйомки третьої частині скасували, тому що Кетролл відмовилася від участі в проекті.

Сара Джессіка Паркер і Кім Кетролл

Після того, як у актриси помер брат, Сара намагалася висловити співчуття, але нарвалася на негатив з боку Кетролл. «Ти мені не родичка і не друг. Тому я в останній раз вимагаю припинити експлуатувати мою трагедію для збереження твого обличчя «хорошої дівчинки». Паркер не залишила це без уваги, відповівши, що вони ніколи не були ворогами один одному.

Дженні Гарт і Шеннен Доерті

Під час зйомок популярного серіалу «Беверлі Хіллз, 90210» Доерті, яка грала Бренду Уолш, і Дженні Гарт в ролі Келлі Тейлор постійно лаялися. Через багато років Дженні зізналася, що часом вони з колегою по знімальному майданчику хотіли видряпати один одному очі. Ще одна актриса серіалу Торі Спеллінг розповіла, що дівчата настільки не любили одна одну, що одного разу навіть побилися.

 

Дженні Гарт і Шеннен Доерті

Шеннен Доерті і Аліса Мілано

Шеннен Доерті опинилася в центрі ще одного скандалу. На цей раз вона відзначилася на зйомках серіалу «Зачаровані». Актриса посварилася з Алісою Мілано, своєю екранною сестрою Фіббі. Конфлікт був настільки великий, що Аліса навіть поставила продюсеру ультиматум: або вона, або Доерті. Як ви здогадалися, залишили Мілано, а Шенен покинула проект.

Шеннен Доерті і Аліса Мілано

Лейтон Містер і Блейк Лавлі

Непрості стосунки склалися у Лейтон Містер і Блейк Лавлі, які в серіалі «Пліткарка» зіграли кращих подруг – Сирену і Блер. Хоча треба зазначити, що навіть на екрані їх персонажі часто сварилися. У реальному житті дві дівчини намагалися порозумітися один з одним, але безрезультатно. І тепер намагаються тримати одна одну на відстані.

Лейтон Містер і Блейк Лавлі

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Тоді і зараз. Як змінилися Букіни.

Нагадаємо, що Бред Пітт і Анджеліна Джолі знову зійдуться.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.