Прямо на робочому місці: актори, які померли на сцені або на зйомках

На превеликий жаль шанувальників акторів, рідних і друзів, на зйомках фільмів і на підмостках сцени трапляються не тільки курйози, але і розігруються справжні трагедії зі смертельними наслідками.

Смерть майже завжди приходить несподівано, буває так, що на роботі і на очах багатьох людей.

Андрій Миронов

Ворожіння вуличної циганки передрікало молодому Андрію Миронову ранню смерть, якщо він не буде берегти здоров’я. Воно збулося на сцені театру під час гастролей. Миронов дійсно вів надзвичайно активне життя: знімався в кіно, був провідним актором театру, задіяним в багатьох головних ролях вистав, гастролював.

Андрій Миронов у виставі "Фігаро"
Андрій Миронов у виставі “Фігаро”

Трагедія сталася під час вистави «Божевільний день або Одруження Фігаро». Не закінчивши свій монолог, він раптом став повільно осідати. Другий інсульт, що трапився під час вистави, актор не зміг перенести, через 2 дні країна дізналася про смерть улюбленого артиста.

Віталій Соломін

Того трагічного дня ніщо не віщувало непоправне лихо. Соломін, прийшовши в театр на виставу «Весілля Кречинського», відчував себе непогано: як зазвичай балагурив, розповідав колегам анекдоти. Під час першого акту він відчув сильну слабкість, але знайшов в собі сили дограти його до кінця. І, як тільки опустилася завіса, він звалився на сцену без почуттів.

Віталій Соломін в своєму останньому спектаклі
Віталій Соломін в своєму останньому спектаклі

У «швидкій допомозі» він впав у кому, вийти з якої йому не судилося.

Василь Шукшин

Блискучий актор і режисер Василь Шукшин пішов з життя на зйомках фільму «Вони билися за Батьківщину». Близький друг актора Георгій Бурков, згадуючи події напередодні смерті Василя Макаровича, розказував про його погане самопочуття.

Василь Шукшин возмнів був отруєний
Василь Шукшин возмнів був отруєний

Актор не взяв участі у вечірній розмові і відмовився від куріння, хоча дуже любив покурити і поговорити. Раніше всіх пішов відпочивати. Вранці Бурков, захвилювався. Увійшовши до нього в каюту (жила знімальна група на кораблі), знайшов уже бездиханне тіло Шукшина.

Андрій Краско

Улюбленець серіалу «Агент національної безпеки» пішов з життя в Одесі під час зйомок легендарного фільму «Ліквідація». У той липневий день 2006 року в місті стояла жахлива спека.

Андрій Червоно
Андрій Червоно

Актор вирішив провести свій вихідний з друзями на пікніку. Там йому стало погано з серцем. Напружений графік роботи, спека і алкоголь на пікніку негативно подіяли на серце актора. Андрій Краско пішов із життя в 48 років.

Андрій Ростоцький

Актор загинув в травні 2002 року на зйомках фільму «Моя межа». Трагічна випадковість чатувала на нього біля водоспаду Дівочі сльози в околицях Сочі. У той день він пішов перевірити гірську стежку, по якій повинні були підніматися актори. Наступивши на один з так званих «рухомих каменів», Ростоцький зірвався з 30-метрової висоти обриву і розбився.

Андрій Ростоцький
Андрій Ростоцький

Як свідчили очевидці, довкола водоспаду багато таких підступних каменів, які на перший погляд міцно лежать на землі, а насправді висять в повітрі.

Інна Бурдученко

Молода талановита актриса Інна Бурдученко загинула у віці 21 року на зйомках фільму «Квітка на камені». За сценарієм, Інна мала врятувати прапор з палаючої хати. Під час третього дубля, облите бензином, охопленої перекриття будинку завалилася на актрису. Врятувати її не вдалося, площа опіку тіла склала близько 80%.

Інна Бурдученко у фільмі «Іванна»
Інна Бурдученко у фільмі «Іванна»

Так закінчилося життя молодої актриси, що запам’яталася всім любителям кіно за головною роллю, зіграної в фільмі «Іванна».

Олександр Барикін

Концерт в Оренбурзі, приурочений до Дня працівника торгівлі та побутового обслуговування, став останнім у житті легендарного співака і композитора Олександра Барикіна.

Олександр Барикін
Олександр Барикін

Доспівавши останню пісню і переступивши поріг гримерці кімнати, він втратив свідомість. Йому зробили термінову операцію, але це не допомогло повернути співака до життя.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.