“Нечистоплотна, дрібна і підла брехуха ” – Олена Міро накинулася на Асмус за 1 вересня

Лена Миро, яка вважає себе голосом і совістю народу і нещадно критикує всіх публічних персон, жорстко розкритикувала "ридаючу " Христину Асмус за лицемірство.

А все почалося того, що Христина Асмус поділилася в своєму Інстаграмі, як вона в курортному Геленджику гірко ридала всю ніч на 1 вересня через те, що не могла свою єдину дочку Анастасію відвести на лінійку.

Настя Харламова на першій лінійці

Олену Миро це дуже обурило, вона звинуватила Асмус в нещирості, обізвавши “неохайною, дрібною і підлиою” людиною.

По-перше, один день перерви в зйомках можна зробити точно, навіть замість вихідного дня. Від Геленджика до Москви летіти менше 2-х годин, після лінійки полетіти назад. У грошах Христина точно не має недостатку. Зате скільки щастя б було у дитини!

По-друге, відразу після “переживального” поста Асмус виставила знімок, як вона чудово проводить час і явно не на робочому місці.

Христина Асмус в Геленджику

Якщо би Крістіна захотіла, знімальна група точно б пішла назустріч, адже і Бедняков, і Охлобистін вже не раз прилітали до Москви.

Коротше, все це обман і лицемірство, підсумувала зла Міро. А потім пройшлася і по батькові бідної Настусі, який на першу лінійку дочки прийшов в спортивному костюмі і на тлі ошатних батьків виглядав відверто по-дурному.

Гарік з донькою на святі першого дзвоника