Криві зуби і косі очі: Сніжана Бабкіна показала, як виглядала до зустрічі із зірковим чоловіком

Дружина Сергія Бабкіна Сніжана теж нерідко з'являється на ТБ разом зі своїм чоловіком, а в Інстаграм за нею стежать майже 200 тис осіб.

Сама вона називає себе музою свого чоловіка, і завжди підтримує його на заходах. Сьогодні їх доньці виповнилося 10 років. В честь цього Сніжана виклала своє фото, на якому їй 10 років. Шанувальники відзначили – незважаючи на те, що зараз вона красуня, в дитинстві дівчинка була справжнім “гидким каченям “.

https://www.instagram.com/p/CE1-FhKj-zt/

“Мамуля за моє щасливе, усміхнене, дурненьке дитинство !! “, – підписала знаменитість ці знімки.

Нагадаємо, в шлюбі Сергій і Сніжана Бабкін складаються вже 11 років. За цей час у них з’явилося троє дітей. Молодшому, Єлисею, виповнився рік. Він народився 18 червня 2019 го. Дочки Бабкіна Веселін – 10, Артуру – 13 років. У Бабкіна є також 14-річний син Ілля, який живе з першою дружиною музиканта. Цього року Сніжані Бабкіної виповнилося 35 років.

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.