Наташа Корольова оцінить: Тарзан оголився і без сорому пограв на своєму інструменті в спальні

Відомий танцюрист Тарзан оголився і без сорому пограв на своєму інструменті в спальні. Наташа Корольова вже точно оцінить старання чоловіка.

Подружжя разом вже майже 20 років, причому весь цей час в їхній родині панує любов і взаєморозуміння. Як мінімум, вони не виставляють напоказ особисті проблеми.

Напевно не останню роль в цьому зіграла любов Сергія Глушка до спорту, адже його тіло — мрія мільйонів жінок, а дісталася вона одній єдиній дамі серця.

Наташа Королева и Тарзан на сцене
Наташа Корольова і Тарзан на сцені

Чоловік багато часу проводить в спортзалі і постійно ділиться результатами тренувань в соцмережах. Шоумен любить хвалитися не тільки м’язами. Іноді він розбурхує публіку занадто відвертими знімками, щоб знову-таки підкреслити свою фігуру.

На цей раз герой статті повністю оголився і продемонстрував улюблену гітару, прикривши нею причинне місце. Підписав знімок Сергій так: «Не будемо сумувати за літом… Здрастуй, осінь! Тобі звучить осінній блюз».

Незважаючи на те що в акаунті зірки подібні знімки — не рідкість, підписники все ще не звикли до них. Ось як на публікацію відреагували користувачі Instagram:

  • «Як шкода, що на задній стінці гітари немає дірочки»;
  • «Якби не Корольова, ми б Тарзана і не знали. Я бачу у нього тільки один талант — бути її чоловіком»;
  • «Міфічний кентавр»;
  • «Чоловік на любителя»;
  • «Який красень з відмінним почуттям гумору»;
  • «Гітара тут зайва».

Варто сказати, що на одному з недавніх фото Глушко показав, який бардак панує в їхньому зі співачкою домі. Свою помилку танцюрист врахував і прикрив весь задній фон собою, щоб коментатори не змогли дорікнути його дружину в тому, що вона погана господиня. І спрацювало! Вся увага тільки на інструменті Сергія.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.