18-річний син Наташі Корольової і Тарзана оголив торс та похвалився м’язами: у батька понабрався

Ні для кого не секрет, що Сергій Глушко любить всіляко демонструвати своє тіло. В результаті син Наташі Корольової і Тарзана взяв приклад з батька і теж похвалився м'язами, оголивши торс.

Архипові вже 18 і він пішов по стопах зіркової матері, почавши будувати співочу кар’єру під простим і звучним псевдонімом Грек. Якраз таки сьогодні відбудеться прем’єра його першого кліпу на пісню «Пляшка вина».

Анонс цієї події хлопець супроводжував кадрами зі зйомок, поставши перед камерами в розстебнутій кольоровий сорочці і спортивних штанях з лампасами. Так ненав’язливо герой статті посвітив підтягнутою фігурою. Також не можна не відзначити стильну зачіску юного обдарування і золотий ланцюжок на його шиї, який став доповненням образу.

У коментарях підписники побажали Архипові удачі з прем’єрою і обсипали компліментами, а хтось назвав його зовнішність занадто миловидною, порадивши записатися в спортзал.

Варто сказати, що цілих 3 роки син Тарзана і Корольової навчався в Америці, а тепер проходить навчання у Вищій школі економіки. Крім музики, він продовжує вивчати японську.

Співачка хоч і підтримує захоплення спадкоємця, але одночасно з цим вона переживає за нього:

«Коли в родині всі співають, танцюють і креативлять, діти, хочуть вони цього чи ні, все одно втягуються в процес. Так сталося і в нашому випадку. Як би через творчість він не забув про навчання», — турбується Наталя.

Архип Глушко
Архип Глушко

Вона впевнена: головне — отримати гарну освіту, а потім Глушко-молодший зможе самостійно вибрати, з чим пов’язувати своє життя і в якому напрямку рухатися далі.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.