Ані Лорак готується до весілля з Єгором Глєбом: нову зачіску і незвичайний макіяж приміряє не просто так

Українська співачка Ані Лорак готується до весілля зі своїм обранцем Єгором Глєбом. Зіркова наречена вже приміряла нову зачіску і незвичайний урочистий макіяж.

Після розлучення з Муратом Налчаджиоглу артистку досить довгий час підозрювали в романі з російським виконавцем Сергієм Лазарєвим. Причиною цього стали їх регулярні появи на публіці разом, не кажучи вже про велику кількість спільних фото.

Проте роман Кароліна (справжнє ім’я Ані Лорак) закрутила не з співаком, а з музичним продюсером лейблу Black Star Єгором Глєбом. Він молодший за героїню статті на цілих 15 років, однак різниця у віці для пари не перешкода.

Ани Лорак и Егор Глеб в гримерке
Ані Лорак і Єгор Глєб в гримерці

Раніше молодий чоловік був одружений на іншій співачці — Тетяні Решетняк, більш відомій за псевдонімом TAYANNA, яка народила йому сина Даніеля. Примітно, що після того як Лорак опублікувала фото з Єгором, його колишня дружина в коментарях до посту побажала їм любові і щастя.

Судячи з усього, у них дійсно все добре, а шанувальники впевнені, що відносини парочки вийшли на новий рівень і вони вже готуються до весілля.

Нещодавно Ані поділилася новими фотографіями, де постала з новою зачіскою. Пізніше стало ясно, що це кадр з її кліпу на пісню «Твоей любимой». Саме в ньому відбувся дебют 9-річної дочки виконавиці Софії.

Ани Лорак в новом образе
Ані Лорак в новому образі

Ось як на таку Лорак відреагували коментатори:

  • «Хай живе любов!»;
  • «Ви шалено красива»;
  • «Як завжди яскраво».

Особливо багато відгуків щодо кліпу, від якого залишилася в захваті абсолютна більшість шанувальників зірки.

Ани Лорак с дочкой Софией
Ані Лорак з донькою Софією

Не можна не відзначити, що останнім часом співачка просто сяє від щастя — тут явно не обійшлося без заслуги Єгора, так що продовжуємо стежити за ситуацією і надалі.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.