Онкохвора Алла Мазур, Лідія Таран, Марічка Падалко та інші: як ведучі 1+1 виглядали до популярності (фото)

Важко знайти українця, який би не знав онкохвору Аллу Мазур, Лідію Таран, Марічку Падалко та інших ведучих каналу 1+1. Згадуємо, як вони виглядали на зорі своєї кар'єри.

Всі героїні нашої сьогоднішньої статті колись тільки починали і ніхто про них не знав, але сьогодні вони є одними з найбільш впізнаваних персон на телебаченні.

Алла Мазур

Алла Мазур
Алла Мазур

Зовсім скоро Аллі виповниться 55, а цілих 23 роки з них вона практично безперервно веде новини в програмі «ТСН». Минулої осені Мазур шокувала армію шанувальників, розповівши про свій діагноз — вона хвора на рак.

Через важку хворобу їй довелося тимчасово відійти від ефірів, але вже навесні ведуча знову повернулася до студії «ТСН. Тиждень», чим обрадувала тисячі телеглядачів.

Лідія Таран

Лидия Таран
Лідія Таран

Володарка премій «Телетріумф» і «Телезірка» народилася в сім’ї журналістів, тому вибір професії був визначений заздалегідь. Свою кар’єру Лідія почала з радіо, після чого влаштувалася на «Новий канал», потім перейшла на «5 канал», а з 2009-го вона веде шоу «Я люблю Україну», «Сніданок з 1+1» і «ТСН».

Марічка Падалко

 ""

На українське телебачення Марічка потрапила за участі олімпійської чемпіонки Лілії Подкопаєвої. Падалко завжди була небайдужою до спорту, тому вона дивилася Олімпіаду в Атланті, де гімнастка і перемогла.

За щасливим збігом обставин вони обидві в’їхали в один будинок. Одного разу до Лілії приїхали працівники «Першого національного», де Марічка з ними і познайомилася. У неї тоді вже був інтернет і вона добре знала англійську, тому могла отримувати інформацію про різні матчі та змагання набагато швидше телевізійників.

Спочатку Падалко диктувала журналістам те, що відбувається, по телефону, а потім пішла на практику в «Світ спорту» і з тих самих пір залишилася на телебаченні. На 1+1 вона з 2002-го.

Наталя Мосейчук

Наталья Мосейчук
Наталя Мосейчук

Зараз 47-річна Наталя є ведучою ток-шоу «Право на владу», також разом з Лідією Таран вона веде основні випуски ТСН. Але початок її кар’єри відбувся в далекому 1993-му з ведення новин на обласному житомирському каналі.

Схожі статті

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.