Перефотошопились: 10 зірок, які зробили з себе посміховисько за допомогою фотошопу

Перегляд фото в соціальних мережах знаменитостей часто змушує комплексувати звичайних людей - життя багатих і успішних таке ж красиве, як і вони самі. У всіх чоловіків шоу-бізнесу обов'язково накачаний прес і міцні біцепси, а у світських левиць - модельні параметри фігури, на яких відмінно виглядає брендовий одяг. Як тут не заздрити!

Але виявляється, що далеко не всі зірки, яких ми вважаємо недосяжним ідеалом, насправді можуть похвалитися хорошими формами. Перед появою на сторінці їх знімки проходять через професійний (або доморощений) фотошоп, але фото від папараці або з заходів легко розкривають обман.

Хто вдається до редагування фотографій і насправді є у наших артисток ноги «від вух»? Запевняємо – далеко не у всіх!

Волочкова

Останнім часом найчастіше на неякісному фотошопі попадалася балерина і спортсменка Анастасія Волочкова – її фото вже давно викликають багато питань у фанатів. Навіть ті, які без очевидного фотошопа, часто виглядають дивно; а вже спроби змінити свої параметри виходять зовсім комічними. На цьому фото спотворений морський пейзаж за спиною Волочкової, і занадто вузькі стегна виглядають неприродно.

Волочкова без стегон, кривої пляж і море
Волочкова без стегон, кривий пляж і море
Свої ноги так подовжила, що плитка поїхала, а у кавалера залишилися нормальні
Свої ноги так подовжила, що плитка поїхала, а у кавалера залишилися нормальні

Хилькевич

Зірка серіалу «Універ» Анна Хилькевич недавно народила другу дитину – і, мабуть, стала комплексувати про неідеальної фігурі, якщо зважилася редагувати її в спеціальних програмах. Поки в інтерв’ю вона скаржиться на велику вагу після вагітності, худі ноги на знімках явно свідчать про протилежне – значить, десь Хилькевич з нами недостатньо щира. І «пливуть» ніжки стільця на тлі натякають, що проблеми з схудненням все-таки є.

Крива ніжка стільця між ногами - підтвердження фотошопа
Крива ніжка стільця між ногами – підтвердження фотошопа

Орлова і Семенович – дві ляльки

Обом красуням далеко за 40, а виглядають як 18-річні?
Обом красуням далеко за 40, а виглядають як 18-річні?

Нещодавно в соціальних мережах з’явилося спільне фото Ольги Орлової з Ганною Семенович – на ньому обидві телезірки більше нагадують неживих ляльок, ніж справжніх людей. Справа явно в надмірній ретуші, якої давно захоплюється сорокарічна Орлова. Шанувальники кажуть, що даремно – навіть без редагування Ольга відмінно виглядає на свій вік, а такі незручні непорозуміння тільки псують репутацію зайвий раз.

Анна Семенович

Захоплюється ретушуванням і сама Анна Семенович – мабуть, натуральних видатних параметрів їй вже недостатньо. На знімках в своїх акаунтах Анна постійно виглядає карикатурно – до значного бюсту їй домальовують тонку талію і вузькі руки. Бекграунд страждає нерідко, так що позаду Семенович згинаються дверні прорізи, меблі або природа.

Так Семенова виглядає на сцені
Так Семенович виглядає на сцені
А так в фотошопі. Але грошей не пошкодувала на професіонала
А так в фотошопі. Але грошей не пошкодувала на професіонала
Фотошоп і реальність
Фотошоп і реальність

Глюкоза

Постраждали пропорції тіла і на фото співачки Глюкози – їй захотілося мати на фото більші стегна, ніж насправді. Виконавиця тоді виглядала смішно і дивно, але всупереч критиці використовувати фотошоп не перестала. Так і почалася низка ненатуральних фото Наталії Іонової, де у неї або занадто «витончені» форми з нескінченними ногами (зверніть увагу на овальний барабан), або вкрай «жіночна» фігура і поплив фон.

Праве стегно в два рази більше лівого, а перила ззаду криві
Праве стегно в два рази більше лівого, а перила ззаду криві

Успенська

Вже немолодій Любові Успенській теж хочеться залишатися красивою, зберегти відмінну фігуру – але чомусь саме за допомогою фотошопу. Поки хейтери висміюють недотепну ретуш в’ялої шкіри і обвислих вигинів, сама співачка виставляє відео зі своїм природним виглядом. І нехай в кадрі правда помітна непогана фігура зірки, від маскування вікових змін шкіри на фото вона не відмовляється.

Фігура дівчинки, голова янеестественно велика, шкіру ретушували
Фігура дівчинки, голова я неприродно велика, шкіру ретушували

Бузова

Багато в чому спірна, але все одно успішна Ольга Бузова з фоторедакторами швидше експериментує – ніхто і не повинен був повірити, що раптово з’явилися на одному знімку чоловічі кубики справжні. Але навіщо Ользі було створювати це фото, якщо крім критики складно чогось чекати? Комічності ситуації додали «сусідні» пости в стрічці Бузової, де на сталевий прес немає ні натяку.

Бузова з кубиками
Бузова з кубиками
Бузова в реальності
Бузова в реальності
Бузова на зображенні
Бузова на зображенні
Бузова без макіяжу
Бузова без макіяжу

Бородіна

На фотошопі попадалася ще одна медійна особистість, пов’язана з «Дом 2» – телеведуча Ксенія Бородіна. Їй, судячи з усього, дуже важливо подовжити і стоншити ноги до стану «сірникові» на своїх фотографіях, а також замазати всі нерівності шкіри. Навіть якщо ця нерівність – пупок або пальці на ногах. Виходить як мінімум неестетично, хоча Бородіна сама по собі досить симпатична і могла б без фоторедакторів легко обійтися.

Бородіна худне за допомогою фотошопу
Бородіна худне за допомогою фотошопу, аж басейн вигнувся

Лобода

Скандальна співачка Світлана Лобода багатьох своїх шанувальників завоювала сміливістю, протистоянь з звичними укладами естради, але потім сама стала грати за їхніми правилами і прагнути до недосяжного ідеалу-шаблоном. Прагнення похвально, але чому для досягнення мети Лобода вибрала саме фотошоп – незрозуміло. Вийшли дурні знімки з кривою підлогою, де у Світлани непропорційні ноги і нерівні вигини фігури.

А у Лободи підлогу кривої!
А у Лободи підлогу кривої!

Седокова

Заради худеньких ніг вирішила ризикнути репутацією і Анна Седокова – її обман з використанням фоторедакторів сплив випадково. На знімках, викладених в Інстраграмі, вузькі стегна під толстовкою виглядають цілком природно, і шанувальники навіть повірили в схуднення зірки. Але після фото папарацці зі звичайного життя, де нижня частина тіла Седокової виглядає рази в два товще, посипалися єхидні і злісні коментарі в сторону Анни. Справжня фігура виявилася далекою від «мрій» самої знаменитості.

Седокова в Інстаграме і реальності
Седокова в Інстаграме і реальності

Ані Лорак

Співачка на останніх знімках виглядає як пластмасова лялька з неприродним обличчям і фігурою. Правду видають реальні знімки. Ось навіщо було фотошопити, та ще так кустарно праву руку?

Метаморфози правої руки Лорак
Метаморфози правої руки Лорак

Лопирьова

Таку собі талію намалювала, що нормальна дівчина поруч виглядає дошкою.

У Лопирьова талія вужче, ніж у Діти фон Тіз
У Лопирьова талія вужче, ніж у Діти фон Тіз

Решетова

А цієї красуні попи не вистачає – вирішила вона сама і домалювала потрібне. Її кавалер Тіматі виставив те же фото без фотошопу і здав з потрохами.

Решетова з попою і без
Решетова з попою і без

 

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.