У Мережі спливли фото німецької подружки Олега Винника. Таюне однозначно красивіше

Всі шанувальники знаю, що у Олега Винника був так званий "німецький період" - він 12 років співав на європейських сценах мюзиклів і був кумиром німецьких жінок.

Подробиці, як жив і творив до повернення в Україну Олег Винник докладно ви можете прочитати, побачити фото і відео ось тут (не пропустіть – ви багато чого не знаєте про свого кумира).

Олег Винник в Німеччині
Олег Винник в Німеччині

Такий красень, звичайно, не залишався без жіночої уваги. Тим більше, що так до сих пір незрозуміло – одружений він чи ні. З чуток, в Німеччину до нього приїжджала Таїсія Сватко з сином Юліаном, Олег навіть виводив хлопчика на сцену.

Таюне з сином Винника Юліаном. Тепер хлопчикові 14 років
Таюне з сином Винника Юліаном. Тепер хлопчикові 14 років
Для порівняння - фото Олега Внніка в дитинстві
Для порівняння – фото Олега Винника в дитинстві

Детально про дружину Олега Таюне читайте тут .

В період життя в Німеччині у Винника було багато прихильниць. Але одна подружка була особливою – з нестандартною зовнішністю, підвищеної кошлатістю і велика любителька бананів.

Це його напарниця по мюзиклу “Знедолені” – дівчинка-шимпанзе.

Німецька подружка Винника - а як же Таюне?
Німецька подружка Винника

На жаль, як її називали, ми не знаємо. Відомо тільки, що мавпочка дуже прив’язалася до виконавця головної ролі Жана Вальжана, все норовила з ним пообніматися і лізла з ніжностями. Тому над Олегом жартувала вся трупа – мало у кого була така прихильниця таланту і чоловічої харизми.

 

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.