Анфіса Чехова оголилася і показала зменшений бюст: чого не зробиш заради шанувальників

Телеведуча і співачка опублікувала знімок, де вона закуталась в постільну білизну, але шанувальників зацікавила не вона, а то, що під нею.
Пост Анфіси Чехової в Інстаграм
Пост Анфіси Чехової в Інстаграм

Провокаційні знімки відразу ж зібрали багато лайків і коментарів, адже червоне нижню білизну притягує шанувальників більше, ніж інтелектуальні пости і красива посмішка.

Анфіса Чехова написала: “Давненько у мене на сторінці не було фото в білизні. Але мені б хотілося похвалитися не нижнім, а постільною білизною. Продають якусь нереальну сатинову розкіш! Тільки подивіться який колір, який тонкий, ледве видний, візерунок. Ну, скажіть, хто тут є більший фанат постільної білизни, ніж я? “.

Далі Чехова розповіла, що знайшла відмінний магазин, і порекомендувала його своїм фоловерів. Звичайно, шанувальники зрозуміли, що це був рекламний пост, проте повз її неприкритих форм пройти було просто неможливо.

Не всі виявилося так гладко – шанувальники помітили, що декольте Чехової чомусь стало значно менше. Можливо, вона схудла, а можливо і зробила операцію зі зменшення грудей, адже не раз говорила, що жити з таким бюстом дуже складно.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.