41-річна Катя Бужинська оголилася і показала волосся на тілі: моє тіло – моє діло

Артистка показала свої шикарні форми, але у шанувальників виникли деякі питання.

Народна артистка України, співачка Катя Бужинська любить блищати не тільки на телевізорі або на великій сцені, а й в Інтернеті.

Інстаграм Каті Бужинської
Інстаграм Каті Бужинської

 

Тому у неї в акаунті нерідко можна знайти чарівні знімки, де вона виглядає як справжня топ модель. Цього разу виконавиця хіта “Королева натхнення ” показала чорно біле фото, де крім волосся її більше нічого не прикриває. Шанувальники чудовий цією пристрастю, але деякі відзначили, що волосся на тілі співачки Каті Бужинської занадто багато.

Підписала знаменитість свої пристрасні знімки досить філософськи: “Сучасний світ – це про можливості, а не про обмеження. Боятися старості сьогодні, щонайменше, не модно. Ваш вік більше не визначає вас. Визначають досвід і досягнення. А ще – ваша енергія . Її можна і потрібно примножувати згодом. Завдяки турботі про своє здоров’я. Увага: як фізичному, так і ментальному. Особисто знаю одну приголомшливу модель у віці Галину Герасимову, мега-красуня, а їй за 70 !!! Захоплююся такими жінками! і як вам фото? “.

Нагадаємо, Катя Бужинська – одна з найзнаменитіших співачок в Україні та Росії. Вона бере публіку своєю чарівною української красою і мелодійним солов’їним голосом. Блондинка не тільки виконує пісні, які швидко стають хітами, але і демонструє на своїх концертах справжні художні шоу.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.