«Ліва грудь потекла»: в мережі засудили наряд Седокової і назвали її неприємними словами

Анна Седокова знаменита не тільки своїм мелодійним голосом, а й іншими здібностями - умінням дивувати публіку своїм зовнішнім виглядом.

Природа не обділила її красивим обличчям і широким декольте, яке допомогло артистці прокласти собі дорогу в світ шоу-бізнесу. Останнє фото знаменитості в Інстаграм навело дуже багато обговорень і гострої критики.

На 37-річної екс-солістці «ВІА Гри» кофточка з декількох шматочків матерії, яка ледь стримує рветься назовні пишний бюст співачки.

Шанувальники Седокової в Інстаграм проігнорували підпис до фотографії, зате встигли написати гнівні коментарі, що матері трьох дітей має бути соромно виставляти такі кадри напоказ всій країні.

«Ну так, ось тому у вас троє дітей від різних чоловіків, хімія пройшла, а діти залишилися», «Ой, Аня, шо за бред? Згадала вчительку з хімії? Я особисто досі свою пам’ятаю, бойова була тітка »,« Ну да. Хімія … Після п’ятого чоловіка »,« Одні сиськи кругом, ну скільки можна вже, виставляйтеся голими, че вже! »,« Мозгов в голові мало, тільки груди виставляєте », – пишуть злі язики в коментарях.

Хтось навіть зазначив, що у неї “потекла” ліва груди.

Сама ж Ганна Седокова ніяк не реагує на голоси Хейтер, і, судячи з усього, просто насолоджується своїми формами, які для її віку дуже шикарно виглядають.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.