Потап показав блондинку, від якої без розуму: вона старша і вище Насті Каменських

Напередодні свій День народження святкувала ведуча "Світського життя" Катерина Осадча, і Потап в дуже зворушливій формі привітав колегу по цеху з цим святом.

Репер Олексій Потапенко опублікував спільну фото з української телеведучою.

В описі до фото він буквально завалив Осадчу компліментів – і красива, і розумна, і людяна. Потап написав, що обожнює Катерину. Цікаво, а як на це відреагує Юрій Горбунов та Настя Каменських.

У коментарях прихильники приєдналися до поздоровлень Каті з Днем народження, і написали, що вони дуже добре виглядають разом. Жартів з приводу того, що він піде від Насті до Осадчої, на щастя, не було.

Нагадаємо, ювілей Юрія Горбунова, який відбувся в кінці серпня, сім’ї також святкували разом. Після бурхливого застілля вони виклали фотографію, де все вже занадто напідпитку обіймаються. Настя навіть сиділа на руках у Юри Горбунова і пустотливо щось шепотіла йому на вухо.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.