Дівчинка дозріла: дочка Полякової приголомшила оголеним виглядом в ванній

15-річна дочка найвідомішою блондинки України Олі Полякової опублікувала незвичайне відео у ванній.

Дочка відомої співачки Олі Полякової Маша активно веде свій Інстаграм, займається моделінгом і не поступається красою своєї зоряної мами. 15-річна красуня любить публікувати відверті фотографії в своєму Інстаграм-блозі. Останнім часом все частіше Марія Полякова публікує знімки в купальниках, де в відвертих позах виставляє свої недитячі форми на показ.

Нещодавно Маша опублікувала невелике відео, де вона ніжилася у ванній під різне музичний супровід. Звісно, дівчина була оголена, з мокрим волоссям, але як справжня модниця – макіяж для відео вона залишила.

Оля Полякова не витримала такої поведінки дочки

Публіка в Мережі оцінила відео Маші, але більшість висловило своє невдоволення. «Ну ще оголення не вистачає, не за віком», «Мала ще для таких відео», «Яке майбутнє нас чекає з такою молоддю?», – прокоментували підписники Маші. Зіркова мати Оля Полякова теж не залишилася осторонь і написала коментар під відео дочки. “Маша! Йди спати ! Завтра в школу», – з іронією написала суперблондинка Полякова.

Варто відзначити, що Оля Полякова підтримує свою дочку і зовсім не проти подібних публікацій в Мережі. В одному з інтерв’ю вона сказала, що Маша – ще дитина і подібна поведінка цілком допустима.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?