Як склалася подальша доля акторів з серіалу «Бідна Настя», не всі вже живі

Спочатку нульових на російському телебаченні було не так багато вітчизняних програм, тому всі з цікавістю стежили за іноземними серіалами: фаворитами домогосподарок стали латиноамериканські «пристрасті» і іспанські «мильні опери». Але в 2003 році телебачення підірвав хіт СТС під назвою «Бідна Настя».

Пізніше надпопулярний продукт навіть продали за кордон в 30 країн, але спочатку його кілька разів крутили відразу по різних каналах.

Не дивно, що для багатьох акторів серіалу він став відмінним «майданчиком» для початку успішної кар’єри. Імена деяких колишніх зірок з «Бідної Насті» залишаються на слуху і зараз, при тому що долі склалися по різному. Кому серіал допоміг в житті, а для кого став вершиною фільмографії? Пора дізнатися.

Олена Корикова
Олена Корикова

Завидна роль головної героїні настільки відомого серіалу дісталася молодій красуні Олені Кориковій. У неї була вкрай скромне портфоліо до початку зйомок, але пізніше увагу шанувальники помітили, що бачили дівчину в кліпі Пугачової «Позови меня с собой». Після виходу серіалу дівчина ще довго і багато знімалася, нехай жодна робота і не зуміла затьмарити «Бідну Настю», двічі була заміжня і крутила романи зі знаменитими чоловіками. Зараз вона з’являється в епізодичних ролях, знімаючись заради задоволення, і виховує сина.

Данило Страхов
Данило Страхов

Неоднозначний і непостійний барон Корф з серіалу для багатьох залишився спірним персонажем, але майже всі готові погодитися, що виконавець ролі, Данило Страхов, вкрай хороший собою. Саме через це і у самого героя, і в актора з’явилися чималенькі натовпу фанаток. Кар’єра Страхова далі розвивалася успішно, він кілька разів з’являвся в популярних проектах, тому привід з’являтися з дружиною Марією Леонової на світських заходах є.

Петро Красилів
Петро Красилов

Роль романтичного князя Рєпніна виконав Петро Красилов – і варто було тільки в нього закохатися глядачкам, як актор з’являється в амплуа ловеласа в серіалі «Не родись красивой». Крім цих двох ролей, Петро не відзначився успішними кіно-проектами, але став шукати сімейне щастя. З першою дружиною довго жити разом йому не вдалося, а ось з іншого, яка зараз живе з США з дочкою актора, у них все добре.

Анна Табаніна
Анна Табаніна

Актриса Анна Табаніна зіграла серіальну княжну Катерину, після чого стала в очах режисерів ніжною романтичною натурою. Саме такі ролі пішли в кар’єрі Табаніна – як в кіно, так і в театрі. Є в житті артистки і трагічні моменти: захоплення живописом звело дівчину з художником Дмитром Кудіним, який помер передчасно від невиліковної хвороби. Тепер Анна сама виховує трьох дітей і продовжує працювати.

Катерина Климова
Катерина Климова

Катерина Клімова, мабуть, з усіх інших акторів серіалу виявилася найуспішнішою – її кар’єра особливо успішно розвивається в останні роки, коли відбою від пропозицій роботи і уваги журналістів просто немає. Незважаючи на це, Клімової дуже дорога її сім’я – вона виховує кількох дітей від трьох колишніх чоловіків. Такий висновок можна зробити з численних інтерв’ю самої артистки: в них вона не раз зізнавалася, що роль «матері» для неї важливіше всіх «кіношних» і театральних.

Дмитро Ісаєв
Дмитро Ісаєв

Цесаревича Олександра зіграв чарівний Дмитро Ісаєв – для нього цей образ, нехай і невеликий, став путівкою у велике кіно. Режисерам сподобався харизматичний юнак зі «злобинкой» в іміджі, так що тепер його часто кличуть на ролі привабливих лиходіїв. Також в життя Ісаєва були три жінки в різні періоди часу, але стати розсудливим і присвятити себе сім’ї повноцінно він зміг тільки тепер, під час перерви між зйомками.

Антон Макарський в ролі Андрія Долгорукого і в наші дні
Антон Макарський в ролі Андрія Долгорукого і в наші дні
Марина Александрова в роли принцессы Марии Гессен-Дармштадской в сериале "Бедная Настя" и в наши дни
Марина Александрова в ролі принцеси Марії Гессен-Дармштадской в серіалі “Бідна Настя” і в наші дні
Соню Долгорукую сіграла Людмила Курепова
Соню Долгорукую зіграла Людмила Курепова
Роль Поліни Прядив'яної дісталася Ганні Горшковій
Роль Поліни Прядив’яної дісталася Ганні Горшковій

 

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?