Наші зірки, які пролетіли на Євробаченні як фанера над Парижем – Пугачова, Кіркоров, Кароль і ін.

Росія і Україна мають не дуже довгу, але досить успішну історію участі на Євробаченні - кілька разів представники країн перемагали на конкурсі і «привозили» його на Батьківщину. Але не всі виступи наших країн були успішні - без провалів не обійшлося. Хто голосніше інших «ганьбився» і чому не вдавалися номери навіть досвідчених, загальновизнаних зірок? Ось кілька цікавих історій!

Приблизно в середині травня ми всі вболіваємо за свою країну на «Євробаченні»: міжнародний пісенний конкурс проводиться вже понад шістдесят років, на кілька весняних вечорів об’єднуючи всю Європу. Від кожної країни, яка географічно знаходиться в європейському регіоні (Австралія приєдналася зовсім недавно), на шоу вирушає один учасник-переможець місцевих глядачів. Потім серед співаків і співачок вибирається один переможець шляхом інтернаціонального голосування.

Мабуть, найгучнішою невдачею Росії була недавня «особлива» конкурсантка Юлія Самойлова. Глядачі і продюсери відчуте зворушливою історією талановитої колясочниця і допомогли їй здійснити мрію, давши виступити на Євробаченні, але європейська публіка не оцінила ні голосу, ні номера дівчата. На жаль, вона не пройшла в Фінал і повернулася додому давати сумні інтерв’ю.

Юлія Самойлова
Юлія Самойлова

Наставниця Юлії по шоу «Фактор А» Алла Пугачова теж колись брала участь в конкурсі, і теж не знайшла успіху – в 1997 році вона поїхала виступати з піснею «Примадонна». Найяскравіша зірка пострадянського простору не вразила іноземців, так що Пугачова повернулася додому з 15 місцем.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Ще один завсідник російської естради, Філіп Кіркоров, був першим, хто коли-небудь приїжджав на конкурс від Росії – і з тріском провалився. Таланту і вражаючого голосу Кіркорова виявилося недостатньо, щоб перемогти, і Філіп зайняв всього лише 17 місце. Довгий час це було самим неуспішним виступом Росії.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Трохи пізніше, в 2005 році, схожий за рівнем результат «заробила» і Україна. Руслана перемогла на конкурсі 2004 року зі піснею «Дикі танці», після чого конкурс проводився в самій Україні, так що провал ні дуже помітний – але патріотичний хіт «Разом нас багато» від західно-української групи «Гринджоли» не піднявся вище 19 сходинки. Дивно, що саму пісню на її батьківщині наспівують досі.

«Гринджоли»
«Гринджоли»

Невдало виступив в Олександр Пономарьов в 2003 році – він зайняв лише 16 місце.

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов

У 2005-2015 роках від наших країн було чимало невдалих виступів: Олексій Воробйов в 2011 не здивував нічим, крім самозакоханого номера (європейці вліпили йому 16 місце), Alyosha заради конкурсу набрала кредитів, але домоглася тільки 10 позиції.

Олексій Воробйов
Олексій Воробйов
Alyosha
Alyosha

Тіна Кароль європейцям сподобалася тільки на 7-е місце.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Анастасія Приходько, яка представила Росію на рік після перемоги Діми Білана, запам’яталася сумнівним номером з ефектом старіння самої артистки. Шкода – але ж пісня «Мамо», написана Костянтином Меладзе, була досить сильною.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Серед останніх гучних провалів, крім Самойлової, варто відзначити талановитого Melovina. Хлопець популярний серед молоді СНД, отримав симпатії від європейської публіки, але чомусь зовсім не сподобався професійному журі. Так що на голосуванні він спочатку висів в кінці списку, а після оголошення глядацьких балів різко поліпшив позиції. Втім, «любові» вистачило всього на 17 місце.

 

 

 

Ще один молодіжний і перспективний співак Alekseev, який в 2018 році виступав від Білорусі, не зміг пройти навіть у фінал, хоча за спиною у хлопця не один радіо-хіт.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.