Діма Монатік вперше показав обличчя своїх синів: «Дуже схожі на тата»

Дмитро Монатік - відомий український співак і танцюрист, який отримав величезну популярність після участі в шоу «Х-фактор» і «Танцюють всі».

Талановитий і харизматичний артист перебуває в шлюбі з Іриною Демічевою, яка є директором проекту “Monatik”, і виховує двох чудових хлопчиків – Платона і Данила. Монатік рідко ділиться сімейними фотографіями зі своїми шанувальниками. Артист хоч і показував своїх синів на фото, але завжди хлопчики позували спиною до камери. Нещодавно Дмитро все ж вирішив показати своїх синів публіці і опублікував коротке відео в Instasories. Пізніше відео за участю Платона і Данила з’явилося на офіційній сторінці програми телеканалу “Україна ” “Зірковий шлях ” в Instagram.

Діти Монатика дуже на нього схожі

На відео хлопчики позували в захисних масках, а Дмитро ласкаво називав їх «ніндзями». Користувачі Мережі відзначили, що Платон і Данило дуже схожі на свого зоряного тата. «Клас, дітки в масках, але все одно видно по очках, як вони схожі на Монатика», «Клас! Маленькі Монатік »,« Дуже схожі на тата », – прокоментували фоловери.

Нагадаємо, в 2018 році співак Дмитро Монатік на церемонії нагородження COSMOPOLITAN AWARDS став переможцем в номінації «Людина року». Головними критеріями за якими обирали переможця стали цілеспрямованість, незалежність і творчість.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.