Чому на старості років посварилися Філіп Бедросович і Алла Борисівна – стала відома причина

Алла Пугачова і її колишній Філіп Кіркоров до недавнього часу дружили новими родинами. І раптом відписалися в соцмережах і перестали спілкуватися. Ніхто нічого не коментував - так в чому ж причина?

Колись в російському шоу-бізнесі існувала міцна, сильна сім’я двох головних зірок естради – цей союз був між Аллою Пугачовою та Філіпом Кіркоровим. Але в один момент їх шлюб розпався, а відносини між колишнім подружжям стали натягнутими.

Вінчання Пугачової і Кіркорова

Проте, спілкування знаменитих артистів продовжилося – вони дружили сім’ями до недавнього часу: ходили один до одного з приводу і без, з дітьми і без, співали дифірамби один одному при кожному зручному випадку.

Вони дружили сім’ями

Але цей рік дав багато приводів для сумнівів в дружбі виконавців. У чому ж причина сварки?

Приводом для тривоги стало святкування в будинку Пугачової і Галкіна – їхні діти цієї осені пішли в перший клас, до чого батьки приурочили розкішну вечірку. На ній зібрався майже весь бомонд, серед найяскравіших гостей – дизайнери Валентин Юдашкін і Ігор Гуляєв, прийшли багато співаків і акторів. Але Кіркорова на заході не було, хоча раніше він відвідував подібні свята колишньої дружини і намагався підтримувати теплі відносини з її новим чоловіком.

Кіркоров і Пугачова посварилися

ЗМІ тут же згадали, що не бачили саму Пугачову на схожому святкуванні в будинку Кіркорова – вона не з’явилася на дні народження Мартіна, сина артиста. Примадонна, до того ж, отписалась від Філіпа в Інстаграмі, а потім різко висловилася про його творчість в одному з останніх інтерв’ю – мовляв, їй така музика не дуже до душі.

Кіркоров і Тіматі

Наближені до зірок розповідають, що вся справа в новому «оточенні» поп-короля – останнім часом він намагається «ловити тренди» і співпрацює з багатьма сучасними виконавцями. Важко не помічати «хайпові» відео за участю Ольги Бузової та спільних треків з вітчизняними реперами.

Ось причина сварки

Консервативної Пугачової чужі такі методи залучення до себе уваги, так що продюсерська тактика Кіркорова її може закономірно дратувати. Тим більше, що вона прямо конфліктує з більшістю з так званих інтернетних «зірок».

Кіркоров і Бузова

Як сказав один з друзів сім’ї Пугачової, розсварилися вони саме через те, що Алла Борисівна зробила зауваження Кіркорову, що він дуже нерозбірливий став, ніж опускає не тільки своє реноме, але і її, як колишньої дружини. Кіркоров на це розлютився і відповів, що він вже дорослий і може вирішувати сам без “матусі “, що йому робити. На ці слова образився не тільки Пугачова, а й Галкін. Коротше, у багатих свої приводи для сварок

Кіркоров і Бузова

На щастя, знайомі Примадонни говорять, що вона – людина запальна, але відходить, тому примирення зірок напевно не за горами. Сам Кіркоров, судячи з його інтерв’ю, ніяких образ на Аллу Борисівну не тримає і цінує їх спілкування. Залишилося тільки Пугачової зробити крок на зустріч.