Вони приховували свою орієнтацію, але все таємне колись стає явним – ви навіть не уявляєте, які імена зараз дізнаєтеся

Інсайдери розкопали, що багато зірок російського шоу-бізнесу ретельно приховують від публіки нетрадиційну орієнтацію.

У багатих чоловіків є всі ресурси для пошуку ідеальної дружини – їм по кишені утримувати красиву, ерудовану і гламурну панночку, яка із задоволенням буде з’являтися поруч на світських заходах і посміхатися на камеру. Але далеко не всім знаменитостям потрібна супутниця!

При цьому у деяких з «блакитних» чоловіків є сім’я для прикриття – щоб ніхто не здогадався про їх секрети. Хто вони – не тільки відомі, але й нетрадиційні?

Можна було б почати список з «солоденькі» артистів російської естради, в перевагах яких є і так багато сумнівів, але краще спочатку розповісти про самих неочевидних геїв. До числа таких можна сміливо віднести Андрія Малахова. У колі наближених до шоумену є підозри, що роздільне життя подружжя (Малахов одружений на Наталії Шкулевій) викликана інтрижками обох сторін поза шлюбом – поки Наталя розважається з коханцем-іноземцем, провідний зайнятий своєю же статтю.

Андрій Малахов з дружиною
Андрій Малахов з дружиною
Молодий друг Малахова
Молодий друг Малахова

Інтерв’ю Олени Ваєнги, де вона погрожувала розповісти про всіх «ручних хлопчиків» Малахова, стало тільки черговим підтвердженням цієї теорії.

Ходять чутки, що беззмінний ведучий КВН Олександр Масляков теж давно не цікавиться своєю дружиною і жінками в цілому. Вперше про можливі незвичайних перевагах шоумена заговорив Михайло Круг, розповівши про тюремний досвід Маслякова – він сидів за валютні махінації. Можливо, саме там Масляков і переключився на хлопців від безвиході.

 Олександр Масляков
Олександр Масляков

Типовим за манерами і поведінкою геєм вважають актора Максима Аверіна – крім того, його кілька разів бачили на закритих вечірках в ЛГБТ-клубах. Про те, що у Аверіна була зв’язок з травесті-артистками відомо точно, але більше підтвердженої інформації про нетрадиційні романи немає. Тільки здогади.

Максим Аверін
Максим Аверін

Гуморист Олександр Олешко теж багатьма манерами скидається на гомосексуаліста – подейкують, він таким і є. Плітки пішли після спільної роботи артиста з танцюристом Максимом Абросимовим – хлопець на 10 молодше самого Олешко, але це не завадило Олександру фліртувати з ним за лаштунками. Цілком ймовірно, зараз вони навіть зустрічаються.

Олександр Олешко
Олександр Олешко

Є в списку представники ЛГБТ-спільноти, які самі зізнавалися в цікавих «схильностях» – так колись у своїй бісексуальності зізнався Олег Меньшиков, директор Московського драматичного театру. В інтерв’ю він сильно розхвалював красу людського тіла і обережно заявив, що у «творчого потягу не може бути статі».

Олег Меньшиков
Олег Меньшиков

Але одружений Меньшиков все-таки на жінці – на актрисі Анастасії Чернової.

Олег Меньшиков з дружиною
Олег Меньшиков з дружиною

Багато хто любив перші сезони тревел-передачі «Орел і Решка» за харизматичний дует ведучих і подружжя Алана і Жанни Бадоєвих. Але під час зйомок передачі пара розлучилася, Жанна залишилася в проекті, а Алан Бадоєв, судячи з усього, захопився хлопцями. Так відомий кліпмейкер почав зустрічатися з молодим співаком Максом Барських.

Алан Бадоєв і макс Барських не приховують зв'язок
Алан Бадоєв і Макс Барських не приховують зв’язок

Точно відомо про «блакитні» захоплення співака Міті Фоміна. Справжню орієнтацію виконавця злив в мережу разом з фото колишній коханець Миті – він виклав у своїх соцмережах спільні фотки з пляжу і спальні.

Мітя Фомін з коханцем
Мітя Фомін з коханцем

Також різні видання до числа латентних (або вкрай укритих) гомосексуалістів відносять ведучого Бориса Корчевніковим, гумориста Єфіма Шифріна, співака Прохора Шаляпіна – на жаль, без підтверджень.

Ведучий Борис Корчевников і продюсер Олександр Митрошенков підозрюються в тісному зв'язку
Ведучий Борис Корчевников і продюсер Олександр Митрошенков підозрюються в тісному зв’язку
Вони і не ховалися: Юхим Шифрін, Роман Віктюк, Сергій Маковецький
Вони і не ховалися: Єфім Шифрін, Роман Віктюк, Сергій Маковецький
Прохор Шаляпін часто виступає в лазнях
Прохор Шаляпін часто виступає в лазнях

Без явних доказів можна міркувати і про орієнтацію таких зірок російської сучасної музики, як Діма Білан і Сергій Лазарєв, але можливо, «блакитність» – тільки частина їх продуманого сценічного образу.

Дима Білан
Дима Білан
Сергій Лазарєв з одним
Сергій Лазарєв з другом

Філіп Кіркоров сам підігріває чутки про свою нетрадиційність, а папараці неодноразово його ловили в дуже двозначних ситуаціях.

Солодка трійка: Діма Колдун, Філіп Кіркоров і Прохор Шаляпін часто ночували в одному номері
Солодка трійка: Діма Колдун, Філіп Кіркоров і Прохор Шаляпін часто ночували в одному номері

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.