У 73 молодше, ніж в 40: Софія Ротару поділилася архівними фото і показала себе до пластики

Знаменита співачка Софія Ротару поділилася архівними фото з шанувальниками і показала, якою була до пластики. Їй вже 73, але виглядає вона молодше, ніж в свої 40.

Зірка радує публіку творчістю вже не один десяток років. Про велику сцену артистка мріяла з самого дитинства і їй вдалося втілити мрію. Зараз виконавиця хіта «Червона рута» із задоволенням займається власним городом і садом в будинку під Києвом, де і живе.

Софія Ротару в молодості
Софія Ротару в молодості

Офіційно про завершення кар’єри героїня статті не повідомляла, хоча останнім часом вона з’являється на публіці нечасто. Цілком можливо, причина в пандемії і Софія Михайлівна просто береже здоров’я.

София Ротару на сцене
Софія Ротару на сцені

З огляду на величезну популярність Ротару, зовсім не дивно, що в мережі щодня з’являються присвячені їй фанатські сторінки. В одному з таких акаунтів днями були опубліковані кадри з кліпу на пісню «Прощальний перон» 1988 року випуску.

На цих знімках співачці 41 і якраз в той період творчості з’явилися такі популярні хіти героїні статті, як «Лаванда» та «Луна-луна». У коментарях до фото шанувальники поділилися емоціями від побаченого:

  • «І ви говорите, що Софія Ротару не робила пластичних операцій? Порівняйте її сьогодні і в далекі вісімдесяті»;
  • «Раніше виглядала старше, ніж зараз. Ось що значить хороший хірург »;
  • «Природна краса!»;
  • «У неї дуже хороші пластичні хірурги», — пишуть користувачі мережі.

Втім, дійсно складно повірити, що в серпні знаменитість відзначила своє 73-річчя. До речі, день народження Софія Михайлівна відсвяткувала по-домашньому в колі сім’ї.

София Ротару
Софія Ротару

Незважаючи на те що артистці йде вже восьмий десяток, багато молодих жінок можуть позаздрити її ідеальноійшкірі, стрункій фігурі і чарівній усмішці.

Схожі статті

Дізналася про цей десерт в ресторані і закохалася в рецепт. Біля плити стояти не треба: подаю за 10 хвилин

Цей ніжний і легкий десерт готується дуже просто, з доступних інгредієнтів, а смак у нього відмінний. Цей десерт можна їсти відразу після приготування, а можна заморозити і їсти у вигляді морозива.

З такою закускою жодних салатів не треба. Гості завжди питають, чи залишилося ще: всього з 4-х інгредієнтів

Любителі риби не зможуть знайти простішого рецепту смачної закуски, яка б виходила настільки смачною. Запам'ятовуйте рецепт, якщо у вашій родині намічається застілля.

Цвітну капусту будуть їсти навіть ті, хто її не любить: найсмачніший рецепт капусти у клярі. Готую щотижня

Чудовий спосіб додати у свій раціон більше овочів – це приготувати цвітну капусту в клярі. Це смачна та проста в приготуванні страва, яка сподобається навіть капризним гурманам.