У 73 молодше, ніж в 40: Софія Ротару поділилася архівними фото і показала себе до пластики

Знаменита співачка Софія Ротару поділилася архівними фото з шанувальниками і показала, якою була до пластики. Їй вже 73, але виглядає вона молодше, ніж в свої 40.

Зірка радує публіку творчістю вже не один десяток років. Про велику сцену артистка мріяла з самого дитинства і їй вдалося втілити мрію. Зараз виконавиця хіта «Червона рута» із задоволенням займається власним городом і садом в будинку під Києвом, де і живе.

Софія Ротару в молодості
Софія Ротару в молодості

Офіційно про завершення кар’єри героїня статті не повідомляла, хоча останнім часом вона з’являється на публіці нечасто. Цілком можливо, причина в пандемії і Софія Михайлівна просто береже здоров’я.

София Ротару на сцене
Софія Ротару на сцені

З огляду на величезну популярність Ротару, зовсім не дивно, що в мережі щодня з’являються присвячені їй фанатські сторінки. В одному з таких акаунтів днями були опубліковані кадри з кліпу на пісню «Прощальний перон» 1988 року випуску.

На цих знімках співачці 41 і якраз в той період творчості з’явилися такі популярні хіти героїні статті, як «Лаванда» та «Луна-луна». У коментарях до фото шанувальники поділилися емоціями від побаченого:

  • «І ви говорите, що Софія Ротару не робила пластичних операцій? Порівняйте її сьогодні і в далекі вісімдесяті»;
  • «Раніше виглядала старше, ніж зараз. Ось що значить хороший хірург »;
  • «Природна краса!»;
  • «У неї дуже хороші пластичні хірурги», — пишуть користувачі мережі.

Втім, дійсно складно повірити, що в серпні знаменитість відзначила своє 73-річчя. До речі, день народження Софія Михайлівна відсвяткувала по-домашньому в колі сім’ї.

София Ротару
Софія Ротару

Незважаючи на те що артистці йде вже восьмий десяток, багато молодих жінок можуть позаздрити її ідеальноійшкірі, стрункій фігурі і чарівній усмішці.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.