Чоловік Наді Дорофєєвої хотів прикинутися мачо, але щось пішло не так

Чоловік Надії Дорофєєвої з "Время и Стекло" Володимир Дантес показав як відпочиває біля басейну.

На фотографії він ліг на дерев’яний міст прямо поруч з басейном і блакитною водою. Співак намагався зробити “живе ” фото, і навіть впустив кепку для більшої правдоподібності.

Однак шанувальникам такий знімок не сподобався – в коментарях більшість користувачів написали, що Дантес виглядає смішно.

Дантес і Дорофєєва
Дантес і Дорофєєва

Відзначимо, що Дантес взагалі має погану славу серед прихильників. За останні роки він практично не бере участі в проектах шоу-бізнесу, тому пішли чутки, що він висить на шиї Наді Дорофєєвої. Його називали “альфонсом ” і “утриманцем “, однак він реагував на ці слова з гумором. Судячи з Інстаграм, у нього з дружиною все добре, і тривога громадськості – зайве. Нещодавно Дантес з’явився в якості ведучого на балконі на шоу “Танці з зірками “. Він зізнався, що це не так просто, як сидіти на дивані і коментувати те, що відбувається по той бік екрану.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.