Комаров з “Світу навиворіт” показав свого залізного коня: ось на що повелася модель Олександра Кучеренко

Найвідоміший мандрівник України, заслужений журналіст і телеведучий Дмитро Комаров показав на чому пересувається по країні.

Судячи з геолокації, він зараз перебуває вдома з дружиною – в столиці України. Дмитро опублікував знімок на своєму мотоциклі.

“Завжди шкода, коли закінчується літо. І починаєш особливо цінувати кожен теплий осінній день “, – ностальгічно прокоментував телеведучий.

Відзначимо, через карантин і закритих кордонів, а також через спалахи китайського вірусу в різних країнах Дмитро Комаров тимчасово відмовився від зйомок свого легендарного проекту. Поки невідомо коли саме знімальний процес буде відновлений, але, судячи з Інстаграм-аккаунту ведучого, літо він провів відмінно – в компанії своєї дружини в заміському будинку.

 

У серпні ще й особисто з рук президента Володимира Зеленського отримав престижну державну нагороду. Також їздив по Україні. Як відомо – мотоцикли – хобі Комарова. У сезон і коли погода дозволяє він катається по місту і по країні на своєму “залізному коні “.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.