10-річна дочка Віри Брежнєвої приголомшила недитячим видом: мамі до такого ще далеко

Як же швидко ростуть чужі діти! Шанувальники і очами кліпнути не встигли, як маленька дочка Брежнєвої стала гідною конкуренткою мами.

Співачка Віра Брежнєва опублікувала у себе в Інстаграм в розділі “Історії ” знімок десятирічної дочки Сари, яка виглядає значно старше за свій вік.

Хоча справжній вік видають дреди, яскраві волосся і посмішка.

З огляду на те, де саме Віра опублікувала фото дочки, нескладно зрозуміти, що там немає функції прокоментувати. А як ви думаєте, чи схожа десятирічна Сара на свою маму-блондинку?

Дочка Віри Брежнєвої Сара
Дочка Віри Брежнєвої Сара

Нагадаємо, ще недавно шанувальники Віри стали активно обговорювати її трансформації в зовнішності – зачіску в стилі каре. Деякі думають, що це образ для нового кліпу, а інші стверджують – Брежнєва закохалася, і саме любов підштовхує її на кардинальні зміни.

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.