66-річний Борис Моісеєв після другого інсульту в критичному стані

Стан здоров'я співака і танцівника Бориса Моісеєва погіршується з кожним днем, колеги про нього забули.

Друг Моісеєва, відомий адвокат Тарама Пухова розповіла, в якому важкому становищі зараз знаменитий артист:

Борис зараз перебуває у вкрай тяжкому стані. Я буквально днями спілкувалася з його близьким другом. Моісеєв прикутий до ліжка, лежить … Ніякого просвіту в стані його здоров’я немає

Борис Моїсеєв в 2019 році
Борис Моісеєв в 2019 році

Жінка стверджує, що Моісеєв буквально зубожів. Всі його заощадження пішли на реабілітацію після першого інсульту в 2010 році. Це допомогло йому повернутися до більш-менш повноцінного життя.

Але навесні 2020 року, в самий розпал карантину у Бориса стався другий інсульт, після якого він ніяк не може оговтатися. Грошей на лікування немає, пенсія у нього мінімальна, ледь вистачає на їжу. Борис перестав платити комуналку.

Борис Моїсеєв в 2019 році в Юрмалі
Борис Моісеєв в 2019 році в Юрмалі

Тамара Пухова помітила, що ніхто із зіркових друзів його не провідує, не допомогли йому навіть рублем або продуктами. А ті друзі, які доглядають за артистом. самі пенсіонери і не можу утримувати його.

Борис Моїсеєв на похоронах Йосифа Кобзона
Борис Моісеєв на похоронах Йосифа Кобзона

У травні Моісеєв вийшов на зв’язок і повідомив ЗМІ, що все це неправда, він не бідує і відчуває себе нормально. Але на думку адвоката, це була просто бравада. Борис Моїсеєв дуже засмучується, що його всі забули. З іншого боку, Андрій Разін, який рідко, але навідує колегу, сказав, що той його не впізнав і тільки коли Разін став розповідати, як вони виступали, Моісеєв згадав, що він артист.

Борис Моїсеєв раніше
Борис Моісеєв раніше

 

 

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.