У Мережі з’явилося архівне фото Пугачової з Лізою Галкіною в дитинстві: «Така щира ненька»

У вересні 2013 року в родині Алли Пугачової і Максима Галкіна народилися чудові двійнята Ліза і Гаррі.

Новина про появу малюків стала справжньою сенсацією, адже на той момент зірковій мамі було 64 роки, а батькові – 37. Пугачова і Галкін скористалися послугами сурогатної матері. Алла Борисівна заморозила свої яйцеклітини ще в молодості, що допомогло їй в 64 роки стати матір’ю.

Зараз Ліза і Гаррі – справжні зірки інтернету. Двійнята підростають дуже харизматичними і талановитими, а їхні зіркові батьки із задоволенням діляться фотографіями і відеороликами своїх дітей. Варто зазначити, що у Лізи і Гаррі є вже власні мікроблоги в Інстаграм, а кількість підписників вже наближається до мільйона. Звичайно ж, вести свою сторінку їм поки допомагають їх мама і тато.

Ліза і Гаррі Галкін
Ліза і Гаррі Галкін

Нещодавно, на сторінці в Інстаграмі Лізи Галкіної з’явилося зворушливе архівне фото. На знімку Алла Пугачова з особливим трепетом тримає на руках ще маленьку дівчинку. Користувачі Мережі умилились таким фото і відзначили, що Примадонні дуже йде материнство. «Краще фото. Який зворушливий погляд мами »,« Як же їм пощастило з дітками! »,« Ліза, як швидко. Ось ти вже школярка. Щасливі батьки. Здоров’я щастя, любові », – написали фоловери.

Шанувальники Примадонни були впевнені, що маленька дівчинка на фото – це не хто інший, як Ліза Галкіна, але виявилося, що на знімку Алла Борисівна тримала свою внучку Клавдію. Цікаво, що різниця у віці між онукою Пугачової Клавой і молодшою дочкою Лізою всього один рік.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.