Горбунов ледве стримує себе: Осадча розставила свою рогатку

Телеведуча Катерина Осадча разом зі своїм зоряним чоловіком Юрієм Горбуновим вирушила в невелику подорож підкорювати Туреччину.

Звідти вона публікує занадто цікаві фото в різних купальних костюмах, не соромлячись демонструвати свої шикарні довгі ноги. Один зі знімків знатно повеселив фанатів, так як там, на їхню думку, Осадча “розставила свою рогатку ” в очікуванні Юри Горбунова.

Судячи з геолокації, відпочиває вона в Butterfly Valley Fethiye – Долині Метеликів в Туреччині

“Жінка з веслом “, – підписала знімок сама телеведуча

На тлі видно гори, а вода синя і блакитна. Одяглася Осадча в купальний костюм від Вікторії Сікрет – білий з ніжно рожевими широкими смужками. Чоловік Осадчої Юрій Горбунов не встояв і поставив лайк своєї коханої. Швидше за все, вони вирушили на курорт без дитини.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.