Волочкова в футболці з непристойним написом сіла на шпагат перед Джигурдою: публіка здивована поведінкою балерини

Одіозна балерина Анастасія Волочкова сама виставляє на себе компромат в соціальній мережі.

На цей раз вона відвідала закриту вечірку, де були одні чоловіки. Серед них був і не менш одіозний один балерини Микита Джигурда. Фото після глобальної п’янки розбурхали шанувальників. Хтось зробив їй компліменти з приводу відкритості, товариськості, хтось почав говорити про роман Джигурди та Волочкової, а хтось зазначив, що Анастасія поводиться занадто вульгарно і зухвало.

Щоб уникнути хейта, Волочкова приховала можливість коментувати свої публікації

Відзначимо, на фотографіях, опублікованих з цієї тусовки, Микита Джигурда явно не по-дружньому обіймає Волочкову, не соромлячись чіпає її груди і посміхається. Крім цього, зухвала Настя прийшла в футболку з написом “Ніхто не піде звідси незайманою “.

Нагадаємо, Джигурда і Волочкова – давні друзі, які не раз потрапляли в одіозні скандали. Крім цього, шанувальники не перший рік приписують їм роман. Самі зірки не підтверджують його, але й не спростовують. Одним з гучних подій цього року вважається поїздка спочатку Микити, а потім і Анастасії в храм села закритого типу під час карантину. І якщо Джигурда відбувся тоді тільки скандалом, то в питанні Волочкової справа дійшла до суду.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".