Знаменитості, які втратили красу і кар’єру після пластичних операцій

Буває так, що спроба продовжити собі всенародну любов і популярність закінчується фіаско, а успіх йде разом з красою ... Про невдалі і навіть трагічних історіях оперативної зміни іміджу - нижче.

Кар’єра і слава знаменитостей безпосередньо залежать від того, наскільки вони гарні або талановиті – ці дві характеристики їм важливо зберегти якомога довше. Тому зірки всього світу витрачають величезні гроші на омолоджуючі процедури, різні пластичні операції і модний одяг.

На жаль, такі вкладення допомагають далеко не всім – для деяких відомих артистів пластична корекція стала вироком кар’єрі.

Мелані Гріффіт

Мелані Гріффіт можна було по праву вважати красунею, адже у неї були всі риси миловидної приємної зовнішності: відкритий погляд синіх очей, добра посмішка, розкішне русяве волосся. Але, судячи з усього, одного разу Мелані розгледіла у себе зморшки і вирішила боротися з ними «уколами краси».

Мелані Гріффіт
Мелані Гріффіт

З тих пір ботокс та інші косметологічні процедури тільки погіршують стан її обличчя, перетворюючи її в ляльку. Режисери перестали знімати її в своїх фільмах через втрату природної міміки, на чому кар’єра і закінчилася.

Людмила Гурченко

Талант Людмили Гурченко десятиліттями захоплював усіх шанувальників і навіть недругів зірки, але критики цілком закономірно відзначали нездорову тягу артистки до пластичних операцій. Ще в юності вона вирішила підкоригувати розріз очей, а пізніше стала регулярно звертатися до пластичних хірургів з будь-примхою.

Людмила Гурченко
Людмила Гурченко

Так за кар’єру кілька разів змінювалася форма губ, носа, вилиць і інших рис обличчя Гурченко. Кажуть, частий наркоз і став причиною передчасної смерті співачки.

Мег Райан

Мег Райан була вкрай привабливою на самому піку своєї кар’єри: в 90-тих роках її струнка фігура і яскраві риси обличчя забезпечували попит у режисерів.

Мег Райан
Мег Райан

Але молоді роки йшли разом з ажіотажем навколо актриси, і Мег зважилася на багато косметологічні процедури, включаючи оперативне втручання. Тепер її шкіра виглядає занадто натягнутою, посмішка більше нагадує оскал, а раніше «живі» очі стали ляльковими.

Дженніфер Грей

Дженніфер Грей підкорила глядачів своєю чарівністю після фільму «Брудні танці» і цілком могла насолоджуватися тривалої успішної кар’єрою, якби не вирішила прибрати свою головну родзинку – незвичайний ніс.

Дженніфер Грей
Дженніфер Грей

Серйозно пластична операція особа Грей не зіпсувала, а ось на зйомках поставила хрест – режисери не пробачили дівчині втрати харизми.

Голді Хоун

Мама зараз успішної актриси Кейт Хадсон, Голді Хоун, сама в молодості була затребуваною і популярною – поки її життя не перекреслили невдалі пластичні операції. Ефект від «поліпшуючих» процедур вийшов діаметрально протилежним.

Голді Хоун
Голді Хоун

Маша Малиновська

Російську модель і телеведучу Машу Малиновської цілком можна вважати привабливою і зараз, але нинішній її вид ніяк не зрівняється з природним чарівністю, яким володіла Маша до «роздування» губ. Збільшений бюст і величезний рот зробили Малиновської більше схожою на персонажа комп’ютерних ігор, ніж на реальну людину, після чого Маша стала з’являтися на ТБ куди рідше.

Маша Малиновська
Маша Малиновська

Юлія Началова

Не тільки зовнішні, скільки внутрішні проблеми з’явилися у Юлії Началової після операції на грудях – вона вирішила зробити корекцію розміру в кінці декретної відпустки, щоб повернутися «при всій параді» на сцену. Але імпланти порушили психологічну рівновагу зірки, і з часом їй стало здаватися, що у неї «чужі» груди.

Юлія Началова
Юлія Началова

Віра Алентова

Головна роль у фільмі «Москва сльозам не вірить» належить Вірі Алентовою, яка в юності відрізнялася гармонійними рисами обличчя і мала відмінну фігуру, але численні косметологічні процедури не залишили від цього чарівності ні сліду.

Віра Алентова
Віра Алентова

Здається, ніби кожне втручання пішло на шкоду Алентовою, і тепер її обличчя виглядає спотвореним. На фото добре помітно, що очі різного розміру, через що і інші риси перекошені.

А ось ще кілька фото:

Ельза Паттон
Ельза Паттон
Марина Хлєбнікова
Марина Хлєбнікова
Сідні Ром
Сідні Ром
Донателла Версаче
Донателла Версаче
Любов Успенська
Любов Успенська
Джоселін Вільденштейн
Джоселін Вільденштейн

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.