Розкута Наталя Могилевська вийшла в світ в ночнушці в компанії красеня-мільйонера

Популярна українська співачка Наталія Могилевська вийшла в світ у сукні-ночнушці, а компанію їй склав красень-мільйонер. Зірка зовсім недавно показала свого обранця публіці.

Чутки про майбутнє весілля героїні нашої сьогоднішньої статті з’явилися близько півроку тому. Інтриги додало також її зізнання в інтерв’ю для YouTube-шоу «Слаva+» від радіо Люкс ФМ. У бесіді з ведучим Славою Дьоміним Наталя сказала, що закохана і щаслива.

Нарешті вона вирішила розкрити всі карти і з’явилася на публічному заході з власником київських бутиків Олегом Рижовим. Причому на днях Могилевську знову супроводжував коханий, чому шанувальники співачки тільки радіють.

Наталья и Олег
Наталя і Олег

Пара відвідала модний показ відомого грузинського і українського модельєра Бічолли Тетрадзе. Крім того, на одному з фото Наталя і Олег позували разом з кліпмейкером Аланом Бадоєвим.

Артистка вдягла білу сукню, що нагадує за кроєм ночнушку, з яскраво-рожевим піджаком. Доповненням образу стали шльопанці і об’ємна сумка в колір до вбрання. Як написала знаменитість, створенням цього образу займалася донька Олега Катя, а якщо вже вони знайомі, значить все серйозно.

Наталья Могилевская
Наталя Могилевська

Звичайно, в коментарях виконавицю тут же обсипали безліччю компліментів:

  • «Ви чудово виглядаєте! Вам дуже йде ця колірна гамма»;
  • «Яка ви гарна, Наталочка!»;
  • «Красунчики ви з Олегом, приємно дивитися»;
  • «Будьте щасливі!»;
  • «Чудова»;
  • «Як ніколи круто!».

Не обійшлося і без сарказму — одна з підписниць Наталі звернула особливу увагу на її сукню і сказала, що у неї є точно така ж нічна сорочка, тільки чорна.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.