Максим Галкін сфотографував кокетливу Пугачову біля дверей замку: “Моя жар-птиця! “

Чоловік Примадонни Максим Галкін нерідко публікує у себе в Інстаграм свою дружину.

Відео та фото з нею він підписує так зворушливо, що шанувальники зайвий раз переконуються – у пари дійсно неземне кохання.

Більше про відносини Алли Пугачової і Максима Галкіна, а також про їх можливе розлучення дивіться в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.

Напередодні гуморист, телеведучий і блогер виклав до себе в акаунт відео, де зображена його дружина поруч зі входом в їх сімейний замок-особняк.

Галкін ласкаво підписав відео: “Моя жар-птиця “. Шанувальники відзначили, що Алла Борисівна поруч з Галкіним помітно помолодшала і стала світиться від щастя.

Нещодавно вона засвітилася в Ютуб-шоу свого чоловіка під назвою “Музикаліті “. Там вона розповіла про свої музичні уподобання і назвала пісні Моргенштерна “чистими коломийками “.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.