Молода дружина Петросяна зачарувала мережу першим спільним фото з сином: «Прогулянки тепер такі»

Зовсім нещодавно стало відомо, що молода дружина Петросяна подарувала Євгену Вагановичу сина Вагана. Нарешті Тетяна Брухунова поділилася спільним фото з малюком.

Дитині всього півроку, але пара ретельно приховувала її появу на світ весь цей час, незважаючи на регулярні чутки про становище героїні статті. Розповісти про таку радість в житті подружжя вирішило на честь 75-річного ювілею гумориста.

Варто сказати, що публіка вважає Тетяну розлучницею і що саме вона стала причиною розлучення Петросяна зі Степаненко. Раніше здавалося, що їх шлюб — одна з небагатьох постійних в цьому світі речей. Проте, за словами адвоката Євгенія, з колишньою дружиною вони не жили вже як мінімум 15 років.

Елена Степаненко и Евгений Петросян
Олена Степаненко і Євген Петросян

Різниця у віці між артистом і його новою обраницею значна — 44 роки, проте це анітрохи не заважає їхньому щастю, що підтверджує народження дитини.

У мережі зараз активно сперечаються з приводу того, наскільки розумно на восьмому десятку заводити дітей, але Петросяна і Брухунову це не хвилює. Новоспечені мама і тато разом зі спадкоємцем живуть в елітних апартаментах в самому центрі Москви.

Евгений Ваганович с полугодовалым сыном Ваганом
Євген Ваганович з шестимісячним сином Ваганом

Зараз Тетяна насолоджується материнством, часто виходить погуляти з коляскою, а вчора вона порадувала підписників в Instagram першими спільними фотографіями з синочком. Підписала вона їх так:

«Недільні прогулянки тепер такі».

У коментарях користувачі відзначили почуття стилю героїні статті, адже навіть просто подихати повітрям з Ваганом вона вийшла в трендовому пальто і модному капелюшку:

  • «Найстильніша матуся»;
  • «Материнство вам пасує»;
  • «З синочком в колясці ви ще більше розквітли»;
  • «Щастя виглядає саме так!»;
  • «Такі класні кадри».
Евгений Петросян и Татьяна Брухунова
Євген Петросян і Тетяна Брухунова

Багато хто сподівається, що якщо вже Брухунова почала ділитися з публікою сокровенним, то незабаром можна буде дізнатися трохи більше про їх з Євгеном Вагановичем сімейне життя. Однак Тетяна наголосила, що ніяких особистих деталей в її постах немає і не буде.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.