Колись про нього мріяли всі дівчата: як Микита Малінін виглядає сьогодні

Співак Микита Малінін в 2000-х був одним із найпопулярніших виконавців. Як склалася доля артиста, читайте в нашому матеріалі.

Микита Малінін став популярним після участі і перемоги в «Фабриці Зірок 3». Тоді про молодого і перспективного артиста говорили всі. Його пісня “Котенок” грала в с кожного кутка і зводила з розуму багатьох представниць жіночої статі.

Але свій музичний шлях Микита почав ще до участі в проекті. Він грав на гітарі в двох групах, працював зі своїм зоряним батьком. Крім того, у артиста навіть був досвід зйомок у рекламі.

Все це допомогло йому в сольній кар’єрі. У 2005 році він випустив дебютний альбом «Спалах». Після перемоги на «Фабриці Зірок – 3» Микита не обмежився тільки власною музичною кар’єрою. Паралельно він став продюсером двох виконавців.

Микита Малінін

Нещодавно Малінін опублікував в соціальних мережах фото, де він позує разом з мачухою Еммою і зведеною сестрою Устиною.

Микита Малінін з мачухою і зведеною сестрою

Зараз йому – 38 років. Микита продовжує займатися музикою. Він одружений на дівчині Наташі, в яку він закоханий ще, до речі, зі школи. Йому також нерідко приписують роман з Данаєю Марківського – колегою по творчості, але у артистів суто робочі стосунки.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Хвилинка ностальгії. Як склалася доля ведучих програми На добраніч, малюки.

Нагадаємо, що Гарік Мартиросян несподівано висловився про президента України.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.