Марат Башаров з великим скандалом розлучився з дружиною, але сплять вони знову в одному ліжку

У 2019 журналісти та шанувальники актора Марата Башарова переживали щодо його розлучення з дружиною Єлизаветою Шевирковой - пара розлучилася голосно і з взаємними звинуваченнями.

Колишня дружина поділилася історіями домашнього насильства та побиття з боку Башарова, що сильно підірвало йому репутацію – втім, сам артист не став їх спростовувати. Після чергового подібного епізоду Єлизавета подала на розлучення.

Побої на обличчі дружиниБашарова

Свою помилку Башаров усвідомив тільки тоді, коли під загрозу потрапила кар’єра – режисери і телеканали, які працювали на той момент з ним, стали відмовлятися від співпраці, і він майже залишився без роботи. Час «вимушеної відпустки» пішло артисту на користь, і він повернувся на сцену лише після публічних вибачень і каяття. Після цього колишня дружина знову дозволила йому бачиться з їх спільною дитиною і навіть пустила жити в одній квартирі з-за проблем з фінансами.

Марат Башаров помирився з дружиною

З інтерв’ю самого артиста відомо, що тепер їхні стосунки потеплішали і більше ніколи до подібного він не опуститься. На честь примирення і відновлення на роботі Башаров купив три квартири і почав в них ремонт, щоб кожен з його законних спадкоємців разом з їх матерями отримав по нерухомості в спадок. З Єлизаветою вони продовжують жити в одному будинку і працювати над цим проектом разом.