А справжнє прізвище Філіпа зовсім Кіркоров – відкрита таємниця, хто його батьки і як він опинився болгарином

Всі знають, що Філіп Бедросович - болгарин. Але завжди знайдеться Фома невіруючий, який запитає, а чи правда це? І ось що з'ясувалося.

Батько Філіпа Кіркорова від народження мав повне ім’я Бедрос Пілібос Крікорян. Його батько (дід Філіпа) Пілібос був чистокровним вірменином, працював шевцем. Його сім’я втекла до Болгарії, коли в Вірменії почалася різанина. Мама Софія (бабуся Кіркорова) була вірменської єврейкою, її родичі теж переїхали під час революції.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Народився Бедрос в Варні і коли досяг віку 16 років, захотів вчитися в музичному училищі. Тоді його батьки і вирішили, щоб паспорт їх хлопчик отримав з болгарської прізвищем – так він став Бедросом Кіркоровим.

Бедрос і Вікторія Кіркорова
Бедрос і Вікторія Кіркорова

Через кілька років він зустрів і полюбив дівчину на ім’я Вікторія, вона поступила в той же музичне училище. Прізвище дівчини була Лихачова-Маніон, чистокровна єврейка з тих багатих євреїв, що теж втекли з Росії після революції.

Батьки Вікторії спочатку були проти цього шлюбу і тільки коли Бедрос дав докази, що у його мами теж єврейське коріння, дали згоду на шлюб.

Філіп 0 єдиний син у сім'ї Кіркоровим
Філіп – єдиний син у сім’ї Кіркоровим

Вони прожили разом 30 років, мама Кіркорова померла в 1994 році від раку печінки в день народження свого єдиного сина Філіпа. Йому тоді виповнилося 27 років і він був на зльоті слави.

Філіп Кіркоров з мамою
Філіп Кіркоров з мамою

Ось і виходить, що в жилах Філіпа Кіркорова не тече ні краплі болгарської крові, а на 3/4 він єврей і на 1/4 вірменин. Це підтверджують і ті факти, що він часто їздить в Єрусалим на прощу і купив собі там місце на цвинтарі (як і Пугачова), а ще регулярно допомагає грошима вірменській громаді в Москві.

 "Філіп

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.