Даша Астаф’єва розляглася на дивані в чому мати народила: шанувальники присоромили

Смілива співачка і модель Даша Астаф'єва веде свій Інстаграм-блог, де показує те, що точно не пропустили б для показу на телевізорі.

В одному зі своїх останніх постів вона виклала фото, де розляглася на канапі в чому мати народила. І ледве прикрила тоненькими смужками цікаві місця. Шанувальники, а особливо їх чоловіча частина, були у нестямі від такого одкровення з боку кумира.

Астаф’євій не звикати виступати на публіці без одягу

Даша Астаф'єва показала вогненну пристрасть
Даша Астаф’єва показала вогненну пристрасть

“Кожен ривок, це не тільки наш сенс. Я вірю, що мистецтво – це панацея для тих, хто ще людина. Ми – люди. Ми – мистецтво! “, – підписала знімок смілива Астаф’єва. Після цього вона знову опублікувала пост, де на ній тільки піджак, недбало накинутий на плечі. Там вона також за допомогою фотошопу приховала причинні місця, і зробила колаж. Знімок оцінив ведучий програми “Орел і решка ” Андрій Бедняков, який не встояв, поставив лайк і написав компліменти в коментарях. Деякі шанувальники радять завести Даші Астаф’євій телеграм, щоб публікувати туди такі гарячі знімки, нічим їх не редагуючи і не прикриваючи.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.