Легендарний мандрівник Комаров показав себе в молодості: худенький і трохи прищавий

Напередодні в день вчителя всі зірки викладали в Інстаграм шкільні фото, вітаючи вчителів з цим урочистим днем. Не утримався від ностальгії і найвідоміший мандрівник України Дмитро Комаров.

Він опублікував свої фото в шкільні роки, і привітав свого класного керівника Флору Григорівну, якої, на жаль, вже немає в живих. Також висловив слова подяки і іншим своїм вчителям, уточнивши, що до сих пір пам’ятає їхні імена і навіть голоси, хоча пройшло вже майже два десятки років.

“Я дивлюся на ці старі фотографії з величезною вдячністю. І хочу сказати спасибі всім-всім-всім вчителям. За працю. За вибір справи життя. За те, що не дивлячись на несправедливі умови оплати безцінного праці, ви робите добро неймовірних масштабів. Саме ви формуєте наше майбутнє. Я мрію про те, щоб професія вчителя все-таки стала у нас однією з найбільш високооплачуваних і престижних “, – написав мандрівник і ведучий програми ” Світ навиворіт “Дмитро Комаров.

Він зазначив, що сподівається на те, що в найближчі роки праця вчителя зроблять професією державного рівня важливості. І порадив прямо зараз зателефонувати своїм вчителям, щоб хоча б просто запитати як у них справи.

Багато шанувальників Дмитра Комарова відзначили, що в шкільні роки він не був таким харизматичним і красивим як зараз. Був худеньким, з яскраво вираженою горбинкою на носі і навіть з підлітковими висипаннями на шкірі. Але з роками він тільки покращав. Напевно, тому, модель Олександра Кучеренко і вибрала його собі за чоловіка.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.