Всі чоловіки Жанни Фріске і чому вона вибрала Шепелєва на роль батька своєї дитини

Жанна Фріске була не тільки популярною співачкою, але і вельми бажаною жінкою. Шанувальники її буквально завалювали подарунками та пропозиціями, а сама співачка крутила романи відчайдушно. Ось тільки офіційний список її кавалерів.

Шикарна і самовпевнена красуня – такою Жанна Фріске всім здавалася з боку.

Насправді ж це була слабка і беззахисна жінка, яка мріяла про любов і сильне чоловіче плече. Просто вона раптом вийшла на такий рівень, де, як потім виявилося, нормального чоловіка знайти складно. І в цьому вся прижиттєва трагедія Жанни.

Жанна Фріске

А найсумніше те, що вона триває і після її смерті! Велика частина чоловіків, з якими вона колись була близька, тепер використовують її як спосіб розкрутки свого іміджу …

Олексій Сєров

У 2003 році Жанна познайомилася з Олексієм Сєровим з групи «Дискотека Аварія». Їхні стосунки стали швидко розвиватися, але потім вони говорили, що це для піару. Хоча жили в одній квартирі більше півроку.

Олексій Сєров

Ілля Мітельман

Жанна Фріске та Ілля Мітельман

Вони то сходилися, то розходилися, жили окремо (вона в Москві, він у Челябінську), але довго були разом. Але цей роман Жанна приховувала, тому що “щастя любить тишу “. З чуток, розлучилися через те, що він почав бити Фріске. Після неї він ще охмурював інших зірок – Марію Кожевнікову, Ксенію Собчак, Ксенію Бородіну і навіть саму Аліну Кабаєву.

Андрій Грозний

Він став першим продюсером Жанни. Познайомилися на вечірці, там він помітив її і запросив в “Блестящие”.

Андрій Грозний і Фріске

Їх роман закінчився тим, що вона завагітніла, але вимушено зробила аборт (після якого довгий час не могла мати дітей). Після цього Фріске порвала з ним. Був великий скандал з цього приводу.

Скрін статті з КП за 2018 рік

Виявилося, що Грозний знайшов нову дівчину замість Жанни. Скажіть, хто знає Катю Баженову?

Катя Баженова

Сулейман Керімов

Він мільярдер, але їхні стосунки не підтверджені, він просто велелюбний і любить проводити час в оточенні представниць російського шоу-бізнесу.

Сулейман Керімов

Керімов, при постійній дружині Фаріде, гуляв відчайдушно – в його ліжку побували Тіна Канделакі, Наталя Ветвицька (у неї син від Керімова), Олеся Судзиловська, Ксенія Собчак, Анастасія Волочкова (з нею він навіть зіграв несправжню весілля) і ін.

Кожній коханці він дарував ті подарунки, що вони просили. Жанна Фріске попросила просунути її в кіно. Так вона знялася в “Нічний дозор”.

Фріске зіграла відьму у фільмі “Нічний дозор”. Ця роль і стала фатальною в її долі

Влад Топалов

Жанна Фріске і Влад Топалов

На той час – син якогось харківського мільйонера, їх помітили разом на яхті папараці. Ще один швидкоплинний роман. Але Влад на зв’язку з цим трохи зробив собі піар.

Віталій Новіков

Відомий титулований фігурист, виступав разом з Жанною на шоу “Льодовиковий період”, але їх стосунки тривали рівно до кінця шоу. Хоча сам Віталій вважав, що це справжня любов і хотів одружитися на Жанні.

Віталій Новіков і Жанна

Олександр Овечкін

Звело їх з Фріске ще одне телешоу, яке знімалося на Лазурному Березі, йому тоді було всього 20 і успіх тільки починався. Вона їздила до нього на Олімпіаду, але стосунки не пройшли перевірку відстанню + він був занадто завидним нареченим, тому конкуренток було багато + занадто молодий і гарячий.

Олександр Овечкін і Фріске

Олексій Чадов і Дмитро Дюжев

З цими двома акторами у співачки були невеликі романи під час зйомок в спільних фільмах.

Олексій Чадов і Фріске разом були під час зйомок “Денного дозору”
Дмитро Дюжев та Жанна Фріске зустрічалися 4 місяці

Петро Нікітін

Працював в підтанцьовці співачки, разом були більше 6 років, 5 з яких вона приховувала роман. Були щасливі, але потім він почав її ревнувати і вона від нього втомилася.

Петро Нікітін і Жанна Фріск

Дмитро Шепелєв

Журналіст, ведучий, тоді ще нікому невідомий. Він тільки-тільки приїхав з Білорусі та на першій зустрічі він навіть не впізнав в ній зірку. Всі думали, що вона просто клюнула на кого-то завгодно аби нарешті вийти заміж і народити дітей.

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске

Коли вона завагітніла (через ЕКО), всі почали сприймати роман серйозно. Народила йому сина Платона, але офіційно так і не одружилися – правда Фріске просила вважати себе заміжньою. Вважається, що вони в цивільному шлюбі