Ірина Білик показала маленького сина від п’ятого чоловіка: весь в батька

Відома українська співачка Ірина Білик приміряла роль героїні роману і поділилася зі своїми шанувальниками книжкової рекомендацією.

50-річна співачка Ірина Білик на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала ряд знімків, де вона позує в образі героїні свого улюбленого роману. Білик закликала своїх прихильників прочитати роман “Дилери реальності” Ніколаса Димитрова.

На знімках, крім себе артистка показала і свого молодшого сина – 4-х річного Табриза. На фото хлопчик в костюмі позував з книжкою в руках. Шанувальники артистки прийшли в захват від її нових фотографій, але більшість компліментів були присвячені саме синові Білик. Багато відзначили, що Табриз дуже схожий на свого батька – продюсера і фотографа Аслана Ахмадова. «Дуже красивий хлопчик», «Як він схожий на батька», «Хлопчик – копія тата», – написали підписники.

Молодший син
Молодший син Ірини Білик Табріз

Нагадаємо, Табріз – другий син Ірини Білик від її п’ятого чоловіка 47-річного фотографа Аслана Ахмадова. Дитину парі народила сурогатна мати. Також у співачки є 21-річний син Гліб.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.