Олег Винник і Настя Каменських поцілувалися на очах у Потапа, Таюне і всієї України (фото)

Популярні українські артисти Олег Винник і Настя Каменських поцілувалися прямо на камеру, не соромлячись Потапа, Таюне та мільйонів українців.

Головний вовк країни і NK були улюбленим тандемом на вокальному телешоу «Х-Фактор» в останніх сезонах. Глядачі не могли не помітити, що між ними склалися чудові стосунки.

Більш того, дехто і зовсім вважає, що якби серця Винника і Каменських були вільні, вони стали б однією з найкрасивіших пар вітчизняного шоу-бізнесу.

Судьи девятого сезона шоу «Х-Фактор»
Судді дев’ятого сезону шоу «Х-Фактор»

З огляду на популярність героїв статті, зовсім не дивно, що їм присвячені безліч фанатських акаунтів в соціальних мережах. Якраз в одному з таких днями з’явилася дещо провокаційна фотографія, на якій зірок зняли в несподіваний момент.

На цьому фото Олег і Настя цілують один одного, але хто саме в даному випадку проявив ініціативу, неясно.

Ось що фанати пишуть під публікацією:

  • «Були часи»;
  • «Що ти з нами робиш? [звертається до власника сторінки]»;
  • «Супер!».

Варто сказати, що під час ефірів «Х-Фактора» публіка навіть вважала, що Каменських з Вінником разом, адже камери неодноразово ловили їх під час кокетливих поцілунків.

Олег дарит Насте цветы на сцене
Олег дарує Насті квіти на сцені

Самі зіркові блондин і брюнетка теж підливали масла у вогонь, даючи неоднозначні коментарі з цього приводу. Проте після завершення спільних сезонів проекту артисти ніде не світяться разом.

Потап с Настей, Таюне с Олегом
Потап з Настею, Таюне з Олегом

Настя щаслива в шлюбі з Потапом, а Олегу в дружини приписують його бек-вокалістку Таїсію Сватко, хоча і тут ніякого офіційного підтвердження від передбачуваного подружжя не було.

Схожі статті

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.