Рейтинг найкрасивіших принцес сучасності, якими захоплюється світ: не Діаною єдиною

Сучасні королівські сім'ї виконують більше представницьку, ніж управлінську функцію. При цьому мільйони людей по всьому світу все одно пильно спостерігають за життям монархів. Пропонуємо вам оцінити рейтинг найкрасивіших принцес сучасного світу.

Героїні нашої сьогоднішньої статті нерідко стають символами краси, елегантності, вишуканості та стилю. На відміну від світу моди і шоу-бізнесу, монарші особи дотримуються правил пристойності і етикету, відповідно розмовляють і одягаються. Саме це і викликає таке захоплення у публіки.

Інгрід Александра

Принцеса Норвегії Інгрід отримала титул при народженні, зараз їй вже 16. Вона друга в лінії успадкування престолу після свого батька принца Хокона.

Принцесса Норвегии Ингрид Александра
Принцеса Норвегії Інгрід Александра

Марія-Олімпія

Її королівська високість Марія-Олімпія, грецька і данська принцеса. Цікаво, що народилася вона далеко як від Греції, так і від Данії — в Нью-Йорку, де зараз і живе.

Своє життя 24-річна дівчина пов’язала з модельним бізнесом. Вже з 17 вона почала співпрацювати з модним домом Dior, на її рахунку зйомки для журналів Teen Vogue, Tatler і W.

Принцесса Греции и Дании Мария-Олимпия
Принцеса Греції і Данії Марія-Олімпія

Сонам Дечен Ванчгук

Дочка четвертого короля Бутану Джигме Синг Вангчука і королеви Дорджи Вангмо Вангчук. Сонам 39, вона отримала вчений ступінь з міжнародних відносин в Стенфордському університеті і диплом магістра права в Гарварді.

Принцесса Бутана Сонам Дечен Ванчгук
Принцеса Бутану Сонам Дечен Ванчгук

Леонор

Повне ім’я принцеси Астурійської — Леонор де Тодос лос Сантос де Бурбон і Ортіс Іспанська. З червня 2014 року вона є спадкоємицею престолу Іспанії, зовсім скоро їй виповниться 15.

Принцесса Астурийская Леонор
Принцеса Астурійська Леонор

Євгенія Йоркська

30-річна Євгенія — член королівської сім’ї Великобританії, десята в лінії успадкування трону 16 держав Співдружності після своєї старшої сестри принцеси Беатріс.

Принцесса Евгения Йоркская
Принцеса Євгенія Йоркська

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.